Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.02.08. 09:07 Popup Akadémikus

www.sapcontrol.hu

Tulajdonképpen csak azt nem értem, hogy csak olyanoknak szól ez az oldal, akik tudják, hogy mi fán terem az SAP?

Ha igen, akkor minden rendben van.

De ha új felhasználók érdeklődésére is számít az oldal, akkor valamit kellen emondani róla. (Vagy mindenki tudja mi az az SAP csak én nem?)

Az oldalról - úgy általában - ez egy közönséges információs oldal. Semmi különös információ. (jó ... látom most indult) Hát van mit fejleszteni rajta külalakban is...

Úgy gondolod, hogy mindenki, aki erre a honlapra téved jól meg tudja jegyezni a nevet és nem kell neki semmi emlékeztető ahhoz, hogy visszajöjjön??? Akkor tévedsz! Ha valaki idejött csak úgy a netről - vaygis nem a névjegykártyádon található webcím alapján, hanem mondjuk a google küldte - nem fog emlékezni erre az oldalra. Mert nincs rajta semmi olyan, amire emlékezni lehet. Nincs jó szöveg, hanem helyette "üdvözöllek..." Az elég udvarias, de kit érdekel, hogy udvarias vagy? "Nekem hasznos infó kell!" mondja és kattint a következőre a google találati listán.

Pedig lesznek itt hasznos infók! Legalábbis a menüpontjuk megvan. Kösd magadhoz a látogatót azzal, hogy elvégezhet nálad egy SAP gyorstalpalót, csak iratkozzon fel! (Nem hírlevélre(!), mert attól mindenkinek feláll a hátán a szőr, akinek van.) És akkor már félig tiéd az ügyfél: küldhetsz neki időnként egy érdekes hírt, ami idecsábítja.

 

www.sapcontrol.hu

 

11 komment

Címkék: google marketing online hírlevél sap


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr51330512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hag · http://kocsmy.deviantart.com 2008.02.08. 15:32:05

igazabol kicsit megnevettetett a dolog, mert rossz faba vagtad a fejszed:)

sap egy eleg szuk retegnek keszult vallalatiranyitasi rendszer es a gyorstalpalo nem eppen van ra, leven eleg bonyolult es sokretu az alkalmazasa.

mivel "a magyar SAP szakmai közösség számára nyújt", ezert nem is erdeklik oket az elkoszalt latogatok, aki pedig SAP ra keres az mar nagyjabol tudja is hogy mirol lehet szo.

ez az oldal nem a sapot reklamozza (nem is igen van ra szukseg), es aki megtudja fizetni az sap szakembereket (ahogy hallottam jopar 10000 ftos oraberukkel) az meg tudja mirol van szo.

ez egy baromi szuk retegnek celzott oldal, nem szukseges hogy az atlag usernek magyarazzanak.

mindenesetre ez egy kicsit melle ment:)

hag · http://kocsmy.deviantart.com 2008.02.08. 15:33:06

vallalatiranyitasi rendszer IS

saco · http://www.sapcontrol.hu 2008.02.15. 13:33:43

Sziasztok,

Feltettünk egy uj fejlecet.
Varom a kritikakat! ; )

Udv,

AT.

Popup Akadémikus · http://www.popupkeszito.hu 2008.02.15. 13:59:20

Tulajdonképpen ez volt az első észrevételem is... A flash-ben ott vannak azok az információk, amiért erre a honlapra jönnek az ügyfelek... Erre mondtad azt, hogy nme szükséges, hogy átlag usereknek bármit is magyarázz... De a célközönségednek azért szeretnél infót adni ugye? Miért írtad bele a flash-be azokat a hívószavakat, amiket Te. illetve a Te közönséged fontosnak tart? Azért mert fontosnak tartod, hogy elolvassák... Szerintem igen! AKkor mindezt miért flash-be írod? Miért nem a legfontosabb, legtöbbet olvasott helyre a felső grafika alá teszed, hogy ne kelljen végigvárni a 30 másodpercet, ameddig miknden "hívószó" körbepörög.
Ha meg nem annyira fontos, hogy elolvassák, akkor a flash céltalan. Szép... de nem több..
Továbbra is arra bíztatlak - függetlenül, hogy a SAP-hez nem értek - Tedd a hívószavakat a flash alá hagyományos betűkkel is... Hiszen Te azt akarod, hogy lássák, hogy miről szól az oldalad... (ha ez nem így lenne nem csináltad volna meg a flash-et időt fáradtságot nem kímélve.

inkvizítor 2008.02.15. 17:20:15

Most jöttem rá nálad is, amikor lekicsinyítettem a képet, és feltettem, hogy mi az ami zavar a honlap megjelenésében: (nézd meg Te is a kis képet csak így szöveg nélkül.)

Az, hogy középen nincs semmi csak nayg fehér mező.

Ide tehetnél fel valami érdekes napi témát, újdonságot, hogy lássák rajtad, hogy Te aztán szakértő vagy...

Mi erről a véleméyned?

saco · http://www.sapcontrol.hu 2008.02.15. 17:28:11

@inkvizitor: Igen a közepe üres. Azt mindenkeppen mosositani szeretnem. Csak a passzolo modult keresem meg.

Pl az aktualis hirek, mint oldalt.


@eujogasz:
Az en meglatasom szerinte a bannernak nem csupan informativ szerepe van. Vagyis ha egy oldalra megyek akkor nem azt nezem hogy mi van a bannerba es az alapjan döntöm el, hogy erdekel-e vagy sem.
A bannernak azt a szerepet szantam, hogy egy kis eletet vigyen az oldalba.


A tanacsodat egyebkent köszönöm.
Valoszinü a nyito oldal szöveget fogom aktualizalni.

apoka 2008.02.19. 18:20:12

Az egészhez csak annyit, hogy szerintem ez az oldal egy az egyben a saptippek.hu-t másolja. Ott volt először fórum is, ami pár nap után ugyanazzal a témákkal elkészült a sapcontrol-on is.

saco · http://www.sapcontrol.hu 2008.02.20. 08:36:38

@apoka

A tema ugyanaz!

Csak talan egy kicsit több hir, több info es több anyag van az oldalon. Nehez lenne a dolgunk ha onnan kellene masolgatnunk, mivel a saptippek.hu gyakorlatilag üres !!!

apoka 2008.02.20. 10:02:35

@saco:

Szerintem mindkét oldal nagyon üres. Szinte semmi tartalom nincs rajtuk, eltekintve azoktól a hírektől, amik az sap-ról szólnak.

saco · http://www.sapcontrol.hu 2008.02.20. 20:02:11

@apoka

: ))

Ezzel egyet ertek!

( APOKA = "SAP APO" -ka ???)

apoka 2008.02.21. 10:03:04

@saco: Valahogy úgy! :-)))
süti beállítások módosítása