Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.02.08. 13:29 Popup Akadémikus

www.vízágy.hu

Ékezettel?!?


Na egyből kezdjük a domain névvel! Jól meggondoltad? Valaki lefoglalja magának a www-vizagy-hu oldalt és máris elvitte az ügyfeleid 60 %-át. (de lehet, hogy többet is...) Már csak az hiányzik, hogy lefoglalja magának valameylik jóakaród a .com .eu és a .net végű domaineket. És akkor már csak a netezők 5 %-a jut el hozzád... Ha meg a tied az ékezet nélküli verzió, akkor iranyítsd át ide.

Tehát...

Mielőtt nagyon belemelegednél abba, hogy a google minél jobban megtaláljon, gondolj erre is. Meg arra , hogy ékezetes betűt tartalmazó email címre nem fognak tudni emailt küldeni Neked.

Az oldalról:

Ne akarj sohase olcsón árulni valamit. Hanem inkább "jobbat kevesebb pénzből", vagy "ugyanaz takarékosan" stb... Én olcsó vízágyat nem vennék. (olcsó "ágynak híg a vize")

www.vízágy.hu

3 komment

Címkék: domain név regisztráció ékezetes reklámszöveg


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr96331197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jack · http://www.jmwpictures.atw.hu/ 2008.02.12. 14:31:32

Szép szines honlap. Kellemes ránézni. Ám tényleg vigyázz ezekkel a megfogalmazásokkal, ne legyen olyan jellege a dolognak mintha piacon árulnád az ágyaidat. "ocso ö'ccáé"
Aki nem hiszi járjon utána! Népmese effekt odabasz, de kicsit olyan mintha lehúznád a tobbit.
Én a helyedben nem irnám oda hogy kevesen forgalmaznak vízágyat, mert ha 100 ból vagy a legolcsóbb az RulZ de ha 2őböl az már kevésbé

KissPéter 2008.02.14. 00:56:30

Nos igen, ha nem támasztod alá, hogy valóban Te vagy a legolcsóbb, akkor meg is büntethetnek érte. A konkurencia csak ilyenekre vár!

Az oldal amúgy nagyon tetszeős, szépen van használva rajta a kék szín.

Az ékezetes domainnév pedig valóban furcsa, de ennyi, tuti, hogy www.vizagy.hu-t írnak be. Látszik, hogy valaki okosan kitalálta, hogy majd a Google-ben mennyire kijön majd elsőként az oldal. De csupán erre alapozva egy honlapot csinálni az nem biztos, hogy jó megoldás.

Kivéve, ha ez csak egy "landing page", ami egy bolt vízágy részlegét reklámozza. Mert akkor zseniális!

Lali_ 2008.07.29. 01:00:30

Nekem be sem jön az oldal...
süti beállítások módosítása