Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.02.19. 12:07 Popup Akadémikus

www.pannako.hu

A honlapod alapján úgy látom végre megérkezett a segítség SEO oldalon! Úgy látom Te sokat tudsz a SEO-ról. Hát akkor ebből a szempontból szeretnék néhány honlapkritikát kérni Tőled.

Csak kendőzetlenül, csak kegyetlenül... Mint ahogy itt szokás... 8-)

Cserében én is mondok egy véleményt az oldaladról. Szóval azt írod, hogy online marketiong tanácsadást tudsz adni... De miért van az, hogy a nagy online marketing szakértőkkel ellentétesen vélekedsz például a Flash-ekről. (Nagy olvasója vagyok az online marketing oldalaknak.)
Mielőtt ebbe belemennék egy kis rávezetés:

Három "fő iskolát" látok az online marketing  témában.
* Az első kettő Sch. S. és W.G. (azt hiszem aki érdeklődik valamelyest az online marketing iránt ismeri a nevüket, tehát itt nem csinálnék nekik külön reklámot.)
* És a többi (Egy részük a "guruk" példáit követik, és csak elvétve van, aki ezektől eltér.)

És akkor most arról, hogy miben látom a Te "más"-ságodat:

MIndenki azt mondja, hogy ne csinálj felesleges flash-eket. (Ebben szinte nincs különbség a "szakirodalomban".)
A másik, amit nem mind mond, de a többség: A legolvasottabb hely pont az ahová Te a Flash-et tetted. Tehát ez ragadja meg a látogatók figyelmét. Ezt szeretnéd? Vagyis Te az olyan ügyfelekre vadászol, amelyik flash-t akar az oldaladra? Ha igen, akkor telitalálat!

Már csak anyit javítanék rajta, hogy ne töltődjön be minden oldal frissítésnél. (nekem elég, ha egyszer elkezd körbe-körbe futni és ne töltsön a gépem felesleges időt azzal, hogy minden frissítéskor, vayg menü választáskor újra-töltődjön.)
A harmadik: Ezt szinte mindenki mondja: Sohase kezd úgy a bemutatkozást, hogy "üdvözöllek a honlapon". Ez egy udvarias, de felesleges mondat. Minden ennek elolvasásával eltöltött tized másodperc a Te idődből megy el. Abból az időből, amit arra kell fordítani, hogy megnyerd az ügyfeledet. Pedig "jó a dumád". Meggyőző, és szakértelmedről tanúskodik a további szöveg. Kár elrontani egy átlagos és sematikus "üdvözöllek"-kel.

Egy apró javaslat: csinálj egy konkrét tesztet a honlap minősítésére egy konkrét oldallal. Szerintem az naygon látványos lenne, ha bemutatnád, hogyan is működik az a bizonyos honlap értékelő xls!


www.pannako.hu

Ha különbözni szeretnél a nayg guru-któl, akkor minden ok! Valóbna különbözöl, Azt az ügyfélkört, amelyik flash-es honlapot akar meg tudod győzni. De nem fogja valaki azt mondani magában (egy olyan, aki egy kicsit is olvas az online-marketingről), hogy

"Mindenki azt tanítja, hogy ne flash-et és ha mégis, akkor ne oda!"

Vajon jó szakember lehet az aki ezzel ellentéteset mond?

Győzd meg a honlapod látogatóit, hogy a flash-sel nem romlik a SEO! A flash milyen marha jó, mert odaköti a figyelmet. (Szerintem épp ez a baj vele...)

De ha rosszul tudom, (tudjuk) győzz meg! Legyen Neked igazad!

És még egy naygon fontos: nem azt akarom, hogy legyél olyan, mint az átlag! Sőt ne legyél olyan! De ne hibával különbözz a többitől. (Nem tudom finomabban írni, pedig azt szerettem volna...) 8-)

Szólj hozzá!

Címkék: pagerank seo honlap minősítés


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr33345487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása