Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.03.14. 11:12 Popup Akadémikus

honlapkritika.blog.hu kisebb fejlesztések előkészülete

Rövid magyarázat a módosításokhoz:

Akkor születik a legtöbb kritika egy honlapokról, ha az a legelső bejegyzésként szerepel.

1. Mivel "demokratikus" blogot szeretnék kialakítani. Mindenki bemutatkozhat és mindenki véleményezhet. A kezdőknek is kell esélyt adni. Viszont a színvonal a haladókat időnként felháborítja. (nem megfelelő grafika, amatőr marketing)

2. Többen kérték, hogy ne legyen egyszerre 2-nél több új kritika a kínpadon. Ehhez egy kicsit szelektálnom kell a beérkező honlapokat. Két kategóriába sorolom ezentúl az oldalakat. Lesznek az induló honlapok és a haladóbbak. (Akinek van kedve egy kicsit gondolkozhatna és elnevezésre javaslatokat kérek. Ne legyen bántó az amatőröknek sem!etalonet@t-online.hu email címre...)

E két problémára a megoldás: lesznek időpontok, amikor a kezdőket teszem fel és lesznek, amikor a haladóbbakat. Ehhez itt egy rövid szavazás indítok azzal a céllal, hogy megismerjem a látogatók szokásait.

3. Megszüntettem a spamszűrő kódot. Mindaddig, amig nem jönnek spam-ek így könnyebb lesz a kommentezés. (sok panasz volt a blogmotorra...)

 

 

Kezdő honlapok véleményezése

Kezdő honlapok véleményezése

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr38380480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása