Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.04.16. 18:36 Popup Akadémikus

>>> Ingyenes tárhely átka

Légy hitelesebb!

Egy honlap gazdájáról - ha az ingyenes tárhelyen van - egyből azt gondolod, hogy ennek biztosan nincs annyi pénze, hogy befizessen egy tárhelyre. Ha nincs neki annyi pénze, akkor nem mehet jól neki. Ha nem megy jól neki, akkor valamit rosszul csinál... Ha rosszul csinál valamit, akkor inkább máshová megyek vásárolni.

Ha egy jól induló oldal ingyenes tárhelyen van, akkor sokat veszít hitelességéből. (Ráadásul a reklámok miatt nagyon lassan töltödik be...) 

Vannak olyan tárhelyek, amik a fejlécben levő bannerekből élnek. És melyik a legjobban fizető banner?

s(e)x

 

Én nem szeretném, ha  ahonlapom tartalmáról erotikus hirdetések terelnék el a figyelmet.  De még az sem esne jól, ha a konkurencia hirdetne a fejlécemben. Gondold meg! (Ha a Te oldaladon nincs ingyenbanner, akkor ne vedd a lelkedre!)

Szóval én nem sajnálnám a pénzt arra, hogy ne ingyenes tárhelyen legyen az oldal. Ha ügyesen van promótálva, akkor az ADSENSE, vagy fizetős bannerekkel meg lehet keresni azt a havi pár száz forintot, amibe egy tisztességes tárhely kerül.

Tudok évi 5,500 Ft-ért tárhelyet minden szükséges jóval. Ide kattintva nézheted meg, amit én ajánlok.

Ha kell van jól fizetős banneres csapat is a tarsolyomban, azzal sem jársz rosszabbul, mintha az ingyenes tárhelyes reklámok tömik meg más pénztárcáját...

 

4 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr81428724

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: steel floor grating 2018.01.19. 03:54:53

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fülöp Richárd · http://linkcsik.oldalam.net 2008.04.30. 00:35:52

Szia Eujogász!

Tudom még lógok neked egy emaillal, amúgy is :)
Sok minden megbeszélni valónk lesz, megnyugtatásul közlöm, hogy egyetlen egy kimutató linked van az oldalon, épp ezért kezdtük átalakítani affiliate rendszerűre, így változik az értelme a programnak, de egyre jobb és jobb lesz.
Még egyeztetek az üzlet társammal, nem felejtettem el a levelet, csak még nem állt össze, hogy mi legyen a tartalma.
de ezt majd priviben.

addig is további szép napot

ryncaise · http://www.abbcenter.com/gitar 2008.05.19. 12:39:51

Szia Eujogász!

Úgy gondolom, nem csak az üzletről szól az ÉLET! Egyszerűen, csak szeretnénk tudásunkat, tapasztalatunkat, élményeinket megosztani másokkal! Ezért, nagyon sokan gondoljuk úgy, hogy a net egy alkalmas hely erre! Nem ELADNI, csak ADNI!!! Vannak, akiknek ez ismeretlen fogalom! Akik naponta ingyentárhelyre töltik fel tudásukat, élményeiket, közelebb állnak hozzám, mint akik, MINDENBŐL pénzt akarnak csinálni! Bármi áron!

Szép napot!

Popup Akadémikus · http://www.popupkeszito.hu 2008.05.19. 13:04:35

Mit ér a segítség, ha ingyenes?

Látod én is ingyenes tárhelyen indítottam blogomat. (mert nem tudtam, hogy mi lesz belőle.) Most már látom, hogy érdemes a dologgal foglalkozni. Én is ingyen osztom az észt! De!
Ha valamit ingyen kapok azt úgy is kezelem! Ezt nem csak magamról tudom, hanem mások is megerősítették.
De gondolj csak bele: hány ingyenes újságot olvasol el!
Ha azt szeretnéd, hogy értékeljenek, akkor ne adja semmit sem ingyen! Add kevés pénzért! (És ha ez lelkiismereti probléma, akkor a bevételt add oda egy alapítványnak!)

A többit pedig folytatom a gitáros oldaladon, mert oda (is) tartozik.

OnlineNinja · http://www.online-milliomos.hu/ 2008.05.22. 23:35:38

Nagyon tetszik az oldalad, két apróság.

1.

Nagyon klassz a "tudtad-e?" menüpont, én mindig el szoktam olcvasni az ilyeneket, szerintem ide is érdemes lenne betenni pár képet, hogy ez a rész is olvasottabb legyen.

2.

Az oldalad megérdemli, hogy ne egy reklámcsík foglalja el a felső sort.

extra.hu? (ott nem ennyire tolakodóak)
süti beállítások módosítása