Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.04.27. 08:00 Popup Akadémikus

honlapkritika tanfolyam# 1. Hogyan bukhatsz rengeteget...

Hogyan bukhatsz rengeteget, ha rossz az árad!
Vannak honlapok, amelyek csak egyetlen, vagy néhány terméket árul. Megmondja, hogy mennyibe kerül aztán várja a tulaj, hogy tolongjanak a vevők. És nem tolonganak! Leggyakrabban azért nem, mert nem jól adja el az oldal az árat. (Igen! Jól látod! Nem elgépelés! Nem a terméket kell eladnod, hanem annak árát.)
Pedig, ha azon peches emberek közé tartozol, akinek van TV-je, akkor egy nap alatt profi árképzővé képezheted magad. Nézd meg a TV shopokat. (Jó tudom! Nekem is felmegy a vérnyomásom, ha megnézek egy-egy porszívó, kés, N.ni juice reklámot, de ha a dolog nem működne, vagy lenne jobb, akkor hidd el, nem ezeket a 10-15 évesnél régebbi filmeket vetítenék ezek a cégek. Nekik lenne keretük új filmet készíteni. Milliárdos árbevételük van...)
De elemezzük csak, hogy hogyan is csinálják?
  1. Bemutatják a terméket.
  2. Bemutatják, hogy Te milyen hihetetlenül boldog, egészséges, erős, ügyes (stb.) leszel, mennyivel könnyebb lesz életed, ha majd használod (nem amikor megveszed!) a terméket.
  3. Elmondják, hogy mindez milyen sokat fog érni Neked. Mennyit takarítasz meg.
  4. Aztán azt mondják el, hogy mennyibe kerül a termék normál áron. (Már itt van megtakarításod, mert ez már most kevesebb, mint amennyi hasznot hoz majd Neked.)
  5. És akkor jön az ár közlése. (De figyeld csak: alig van néhány perc a reklámból hátra!)
  6. És egyből adnak egy "hihetetlen" árengedményt.
  7. De még mindig nincs vége: visszavásárlási garanciát adnak. Ez Neked azért fontos, mert a netes vásárlástól mindenki fél. Valahogy tehát meg kell nyugtatni a vásárlót: Nincs átverés!
  8. Ha azt hiszed, hogy vége, akkor tévedsz! Ezután még megkínálnak néhány ingyenes ajándékot. Ezeknek az ajándékoknak önmagukban akkora az értéke, mint az ár. Mit gondol erre a vevő: "Miért ne vennék? Hiszen 'tiszta' jól járok!"
  9. Ezután jön egy kis összefoglaló, hogy igazolják: jól döntöttél.
  10. És ami a legfontosabb időnként már menet közben is felkínálják (nem csak a műsoridő végén, hogy hívj most!) Ugye nem is gondolsz arra, hogy ezt is meg kell mondani a látogatóknak? Pedig ez nagyon fontos. Súlyos pénzeket jelent: "Hú de nagyon megéri... Megrendelem most!" Vagy valami ilyen szöveget írhatnál a honlapodra. (Lehet felszólító mondattal is: "Rendelje meg most!")

A jövő alkalommal magáról az ár megállapításáról beszélek: Miért jó a 9,999 FT-os ár és miért ne alkalmazd mégsem. Milyen arányokat állapíts meg az árengedményben. Mi a "csomag-ár", hogyan alkalmazd. Találkozunk egy hét múlva.

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr80433657

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Download site 2019.01.29. 23:54:16

Szent Johanna Gimi - Életem története

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása