Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.06.17. 07:45 Popup Akadémikus

türelmes zóna: online_jovedelem

A nyitólapoddal valósággal üldözöd a látogatót.

Az italic betűtípus (nyitólapon) ilyen színnel, ilyen háttérrel már az olvashatatlanság határát súrolja.

Címsor hibák: Két fő címsorod is van. Mindegyik túl hosszú. (A címsor ne legyen hosszabb 17 szónál!) A címsor lehetőleg ne legyen 3 sornál hosszabb! Ha ilyen hosszú szöveget írnál a nyitószövegként, akkor inkább elé tegyél rövid csapda-sort. (csapda-sor: az a nyitómondat, ami megragadja a látogató figyelmét.) Ha ez a néhány szó nem jó, akkor a látgatóid többségét azonnal dobod!

A további oldalon is elég alacsony a kontraszt a háttér és a betűk között. Ez így a bizonytalanság, a bizalom hiányának benyomását kelti.

Szerintem a látogatók így vannak vele: és nem is olvasnak tovább.

A hírlevélre történő feliratkozás már egy másik honlapon történik. Ez tovább erősíti bennem azt a képzetet, hogy ez egy piramisjáték, jobb esetben mlm. Sok emberben, ha a hálózatépítés szót meghallja, akkor eleve ellenekezést váltja ki.

És ez az oldal egyébként ugyanolyan, mint a többi online jövedelemmel foglalkozó oldal. Ugyanazok a sablon szövegek a szép jövő és a gazdagság ígéretével. Pedig így a dolog nem mehet olyan jól. Van egy nagyszerű oldal, ami lebeszél arról, hogy belépj bármely MLM rendszerbe: www.mlmsikertitkok.hu Nézd meg! Tanulj belőle! Mire elolvasod az ebook-ot már Te is be akarsz lépni majd a hálózatba. Pedig csak arról beszél, hogy milyen tévhitek vannak az emberek fejében az MLM-mel kapcsolatban.

(bejelentkezésed óta az oldalad sokat fejlődött, ha az alapvető tipográfiai hibákat kijavítod  átteszlek a főoldalra!)


 www.wpl.hu/users/online_jovedelem

Szólj hozzá!

Címkék: szövegírás szöveg tipográfia


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr73500649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása