Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.02.04. 10:57 Popup Akadémikus

www.csaladiprogramok.hu

Mert együtt lenni jó!



www.csaladiprogramok.hu

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr37324277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tanders 2008.02.05. 20:45:55

Miért vannak egy "együtt" oldalon számítógépes játékokat népszerűsítő reklámok?

CSP · http://csaladiprogramok.hu 2008.02.05. 23:23:42

Azért, mert számítógépes játékokat is lehet együtt játszani.

RoPe 2008.02.06. 06:53:20

Üdv mindenkinek!

Első nekifutásra tetszik az oldal, szolid design (smink) -jével. Amit hiányolok a kontakt információ. Maga az űrlap mint kapcsolatfelvételi lehetőség szerintem elég kevésnek tűnik, fel kéne tüntetni ki vagy mi áll a portál mögött. Az átlag felhasználónak ez egyfajta biztonságot ad. A másik dolog, ha már egy ingyenes keretrendszert használunk (drupal), akkor legalább annyival tiszteljük meg a "szabad közösséget", hogy ezt feltüntetjük valamilyen formában. Az oldal üzemeltetőjének sok sikert kívánok, legyen minél több információ az oldalon, mert ez több látogatót vonz.

hag · http://www.lol.hu 2008.02.06. 11:06:58

az egesz oldal 1 buntetes. epeszu ember nem rak kek alapra sarga betuket, mert mar az ember 7eves koraban szethanyta magat tole. a szovegek kozotti tavolsagok kilometerek az egesz olvashatosagot rontjak. nehany aloldal ertelmesebben fel van epitve, de a fooldal es jatszunk (aminek inkabb jatsszunk nak kene lennie) egy katasztrofa. az arukereso hirdetese pedig totalisan nem illik az oldalra, csak hogy idezzek: "Nem azok-é, amikor együtt fociztak, együtt kártyáztak, együtt horgásztak, együtt olvastak, együtt kirándultak, együtt nyaraltak..." ja, ahogy nekem is, nempedig ahogy egyutt oltuk szet tombraiderben a dinokat, vagy ahogy passzianszoztunk gamepaddal. mindenesetre a hirdetes kell, valamibol kell a bevetel ez egyertelmu, de ha javasolhatom akkor valami jobban illo dolgok legyenek. bocs a kemeny kritikaert, de ez mindenkeppen epito jellegu volt a stilusa ellenere is.
süti beállítások módosítása