Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.03.03. 09:34 Popup Akadémikus

>>> A menüpontok ideje lejárt...

Ha a honlapodon menüpontokat teszel fel, akkor az ügyfél azt csinál a honlapodon, amit akar. Oda megy ahova akar. Azt néz meg, amit akar. Pedig te azt szeretnéd, hogy azt nézze meg amit Te akarsz, akkor csodálkozzon el, amikor Te akarsz, és a legfontosabb akkor rendeljen meg, amikor Te akarod.

VAn erre néhány nagyon jó példa a kritizálandó oldalak között is. Csak fordíts rá egy kis időt.

Ahhoz, hogy jó honlapod legyen három dolog kell. Tudod mi az? Nem "pénz, pénz, pénz". Az a háborúhoz kell! A jó honalphoz szakértelem, idő, pénz kell. És van egy jó hírem: Bármelyik helyettesíthető a másik kettővel. Vagy akár az egyik is kiváltható másik kettővel.

Vannak olyan szakértők, akik garantálják, hogy amit javasolnak és/vagy megcsinálnak, az több pénzt hoz, mint amibe kerül.  Csak ilyenekkel kezdj!

Szólj hozzá!

Címkék: marketing online marketing internetmarketing.


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr21363053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása