Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.03.03. 09:10 Popup Akadémikus

www.honlapkritika.blog.hu új témája: www.foltbolt.hu

Először is a domain névválasztásról: szellemes, és egyből tudom, hogy miről van szó.

A színekről: Nekem a foltozás egy nagyon vidám dolognak tűnik. Vajon miért olyan komor az összhatása a lapodnak? Miért fekete, meg hideg minden. Biztosan értesz a színek lelki hatásaihoz. Jó lenne ha hozzászólásaid ilyen témájúak lennének. Hadd tanuljunk a színekről. De hitelesebb lenne a hozzászólásod, ha saját honlapod melegebb színekkel készülne. A honlap grafika  javítandó. Legyen összhangban a tartalommal.

VAjon miért van az, hogy az egyes oldalak közötti váltás olyan iszonyúan lassú... webrogramozó hiba, vagy az én kapcsolatommal van gond. 8-)

Ezt írod:

"Nem célunk versenyre kelni a nagy reklámajándék forgalmazó cégekkel.
Fontos szempont; ami itthon legyártható, elkészíthető, azért ne menjünk külföldre.
Komoly varrodai és készítői háttérrel rendelkezünk, így a több ezres darabszámok esetén sem jövünk zavarba, legyen az textil, műanyag, ékszer, fonott áru, vagy akár kerámia termék."

 

Én azt hallottam, hogy nem feltétlenül jó egy reklámszövegben "Nem"-mel kezdeni a mondandót. Mint ahogy nemmel kampányolni sem jó... Ezért van a "három igenes" szavazás most a hétvégén.

És miért nem akarsz versenybe szállni a multikkal. Rég volt amikor azt tanították az iskolában: "A nagy hal megeszi a kishalat" Ma már inkább az a jó szöveg: "A gyors hal megeszi a lassút." És Te biztosan gyorsabb vagy, mint a multik. Edd meg őket!

De ehhez

1. Egy kicsit SEO-zni kellene az oldaladat. (kérdezz meg, vagy bízz meg szakembert akár erről a honlapról is találsz...)
2. Ne csak mondd, hogy van reklámötleted, hanem mutasd is meg: (pl: Cégeknek/ kirakat menüpontnál)

 És hogy hogyan lesz vevőfogó a honlapod azt itt elolvashatod.

www.foltbolt.hu

 

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr81363032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucius · http://www.diszhaldiszkont.hu 2008.03.03. 09:35:54

Mély fájdalommal tudatjuk:
A foltbolt megnyílt!
SAJNOS EZ AZ ELSŐ BENYOMÁS

Haggi · http://www.onethreestudio.com 2008.03.03. 10:11:15

"A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg"
remelem nem fizettel erte sokat:) nagyon csunya oldal, nagyon gyenge oldal, a 100%szoveges tartalomhoz kepest is 4-5sec mire betolt 1-1 oldal.

Diszlexia szakértő · http://www.diszlexiateszt.hu 2008.03.05. 16:43:12

Szia!

Jó dolgokat csináltok, tetszenek a munkáitok. A honlapról: ez a lap nem más, mint egy kipipálható tétel a vállalkozásotok feladatlistáján, egy online brossúra.
Így első látásra szinte biztos vagyok benne, hogy ez a lap nem ad el. Arra meg nem elég szép, hogy imázst építsen. :)
Azt hiszem, ki kellene találnotok, hogy pontosan mit is akartok elérni ezzel a lappal, és utána az egész lapot ennek a célnak kellene alárendelni.
Lehet egy cél az, hogy címlistát építsetek, (rosszul fogalmaztam: legyen az a cél, hogy címlistát építsetek), lehet üzemeltetni webáruház-szerűen, kitalálhattok egy terméket, vagy egy termék-csomagot, amit értékesítetek, a lényeg, hogy valami vezessen. Lehet ez persze egy nonprofit honlap is, de gondolom, nem ez a cél.

Erre a honlapra meg nyugodtan nyomj egy del-t.

Üdv: Kazal Kolos

Dávid · http://www.adventures.hu 2008.03.11. 08:19:50

Én eddig olvastam: A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg...
Hogy a menü után mi van, azt sajnos nem tudom.
süti beállítások módosítása