Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.03.05. 17:40 Popup Akadémikus

A honlapkritika.blog.hu tesztpadján: www.diszlexiateszt.hu

Imádom az ilyen egyszerű, ötletes és mégi teljesen egyértelmű oldalakat:

www.diszlexiateszt.hu

Hogy miért tetszik? Mert pofon egyszerű és szinte vezet arra, hogy feliratkozzak a levélre. De csak, ha akarok... És miért ne akarnék, ha azt írja ki, hogy a teszt eredménye nem a legmegnyugtatóbb..

Marketing tehát 5-ös! (gondolom, hogy ki lehet a háttérben...)

És a hírlevél? Sajnos itt már nincs ilyen nagyon jó véleményem: bár igen hasznos a hírlevél, de az egyes elemek túl hosszúak. Ki az aki ilyen hosszú levelet elolvas? Csak akinek nagyon szüksége van rá. De ha elolvassa, akkor azt hiszi, hogy mindent megtudott a témáról... Akkor meg minek rendeljem meg a könyvet?

Vagy ez szándékosan ilyen hosszú? (Sch???)

Még egy apró hiba: a hírlevélben nem hivatkozol vissza a honlapodra. Pedig neked az lenne jó - asszem -, hogy mérni is tudjad, hogy hányan érdeklődnek komolyabban. Aki ebbe a kategóriába tartozik azt majd akciókkal külön meg lehet keresni. (hiszen ők az igazi leendő vevőid.) MIvel úgy látom, hogy profi háttered van a levelek kattintások kezelésére ezt meg is tehetnéd. Miért nem csinálod?

Egy személyes jellegű kérdés: Magad fejlesztetted ki az ebook-ot, vagy fordítás?

A honlapfejlesztés saját, vagy megvetted?

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr28364863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hag · http://kocsmy.deviantart.com 2008.03.05. 20:45:03

"mert a gyerekek mindennel fontosabbak" valami ilyesmi kis szovegecske meg lehetne, hogy szivhezszolobb legyen.
lehetne a design kicsit "webkettesebb" (szineket ossze kene "passzarintani")

egyebkent tenyleg jo.

Dávid 2008.03.11. 08:01:13

Design apróságok: a fejléc scögeg sztem rossz helyen van, egyrészt rossz helyen takar, másrészt, (nekem) nem volt fókuszban. A kép alatt egy sorban, max 25px-el helyezném el. Amásik, ami nem tetszett (és apróság), hogy a stop (tudom, hogy sotp, és ez jó) háttere meg van hagyva, szürke. Ez nem szép.
süti beállítások módosítása