Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.03.12. 11:14 Popup Akadémikus

honlapkritika.blog.hu új témája: setafika.hu

MIlyen véletlen, hogy éppen egymás után jelentkezett ez a két túraoldal. Nagyszerű összehasonlítási lehetőség. a másik itt van...

MIben is különbözik a két oldal? Szinte semmiben! Csak a garfika más. De vajon melyik ösztönöz inkább a kirándulásra és arra, hogy kapcsolódjunk a kiránduló csapathoz? Ez az a bizonyos költői kérdés. Válasz a kommentekben lesz olvasható.

De akkor nézzük meg, hogy mi is a véleményem erről az oldalról?

Valóban úgy gondolod, ha most azonnal felhívnám telefonon azt akit a legfelső sorban ajánlottál? Köszönöm! De mi lesz, ha elfelejtek visszajönni?

Tetszik a fotógalária: gyors.. szép...

Valahogy ezen az oldalon úgy érzem, hogy jobb a kiszolgálás, még akkor is, ha nem olyan szép a pincérnő. Nagyon jó a regisztráció: (csak a garfikája csapnivaló)

Hát aztán ittragadtam. Elkezdtem olvasni az aranyköpéseseket. AZtán rájöttem, hogy mennyi mindent szolgáltat ez az oldal: a gombáktól,az időjáráson keresztül étrend javaslatokig. SZóval nagyszerű és hasznos oldal.

Tanuljatok egymástól!

 

www.setafika.hu

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr25376691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mars3696 · http://www.setafika.hu 2008.03.18. 14:24:20

Szia! Köszi a gyors reakciót, alig pár perce, hogy megtaláltam az oldalatokat és bejegyeztem a kritika iránti olthatatlan vágyamat.... :)

Köszi, hogy nem csak a "dizájn"-t nézted, hanem nagyjából a belbecset is. Igazából ebben volt a sok munka.

"Valóban úgy gondolod, ha most azonnal felhívnám telefonon azt akit a legfelső sorban ajánlottál? Köszönöm! De mi lesz, ha elfelejtek visszajönni?" Hmm... ha olyan jól eldumálsz az illetővel, akkor talán el is értem a célom. Majd visszatalálsz valamikor, amikor túrázni akarsz.

A "másik oldal" egy jó cimborámé, aki az oldalamon is jegyezve van. Tényleg jók a túrái és tetszik a tematikája is. Valószínűleg akaratlanul, de tanultunk így is már egymástól. ;) ...ha mást nem is, de azt mindenképp, hogy lehet ideologizálni, ha eltévedünk túrázás közben... :D

Túrázó 2008.03.25. 17:31:43

De vajon melyik ösztönöz inkább a kirándulásra és arra, hogy kapcsolódjunk a kiránduló csapathoz?

Az én szerény véleményem az, hogy ha valaki tényleg túrázni akar, akkor annak elsősorban a honlapon megjelentetett túra a vonzó (hová lehet menni túrázni, milyen a túra erőssége, stb.) és másodlagos az, hogy az adott weboldal hogyan néz ki. Ha nem szimpatikus a túra, amin részt lehet venni, akkor nem fogok csak azért részt venni rajta, mert jobban tetszik ez a weblap a másikénál.

Tipróka 2008.08.26. 21:05:20

Megnéztem az oldalt és tényleg ott lehet ragadni. Teljesen interaktív, lehet feltölteni szabadtűzi receptektől kezdve túra élménybeszámolókig mindent. Minden igényesen van kialakítva, maximálisan látogató-barát. Nem követi a jelenlegi trendet, hogy csak a keresőknek felejen meg, inkább az odalátogató túristáknak akar "tetszeni".

Igényes.

Losonczi Gábor 2008.09.11. 17:34:23

Én is megnéztem az oldalt és ott ragadtam, mint mások előttem. Tényleg rengeteg dolog van fent és tényleg non-profit. Az egyetlen "üzlet" a szponzoráló oldal linkje a főoldalon, de hát gondolom el kell tartani valamiből az oldalt.

Tiprókával vitáznék: a sétafika úgy maradt "túrázóbarát", hogy közben azért kőkemény marketingmunkát is végzett: nem véletlen, hogy a releváns kulcsszavaknál első oldalas a Googli-istennél... "kirándulás", "túrázás", stb...

A fejléc feletti névnapi szöveget aranyosnak találom... figyelmeztet, mint egy jóbarát. :)

Aminek nem jöttem rá a funkciójára, az a kezdőoldalon a jobb oldali vastag sötét csík. Lehet, hogy valami későbbi fejlesztés helye lesz, de most nem tetszik.

Külön örülök, hogy nincs tele trendi googli reklámokkal...
süti beállítások módosítása