Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.03.20. 06:48 Popup Akadémikus

honlapkritka.blog.hu ha nevetni akarsz: polopokol.hu

Ma már az a reklámérték, ha valaki "egyet fizet és egyet kap". ÉS még egy csomó jó ötlet. Érdemes a szöveget elolvasni. Nem mondom, hogy irodalmi érték, de gondolom nem is volt az a cél... (egy-két tv-kabaré tréfánál viszont jobb...) És pont ez kell a célközönségnek...

A szövegírás tehát nagyon jó.

A megrendelés ügyes: mindent azonnal lehet látni. És naygon tetszik, hogy ha már egyszer elindítottam egy vásárlást, akkor az a főoldalra kikerül... Finom emlékeztető! (marketing!) Előbb-utóbb rákattintok a megrelés gombra. És az a cél. Jó marketingmegoldás.

De miért kell minden oldalnak ilyne borzasztó lassan betöltődnie? És mi lenne, ha én egy diák lennék és otthonról modemmel neteznék? Mire betölt az oldal kimegy a divatból a póló. 8-)

Nagyon tetszik a méretgép. (Férfi S méret a legjobb!!!)

Mivel a szövegek jók inkább nagyobb  betűvel kellene írni: Hadd mulasson a látogató vásárlás közben...

SEO-t teljesen hanyagolva látom. Se title, se keywords, se descritption. Ennek ellenére a 4. helyen találtam a "póló" szóra... Mi lenne, ha erre is figyelnél? Lehet, hogy rossz SEO ellenőrzővel nézem, de úgy néz ki, mintha a google tartalmat nem is látna az oldalon...

www.polopokol.hu

A fekete alapon megjelenő oldal ellen nem lehet semmi kifogásom: ez maga a pokol. De itt az olvashatóság rovására megy az image építés.

9 komment

Címkék: marketing marketing megoldás image építés


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr85386349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid · http://www.adventures.hu 2008.03.20. 09:06:13

Hi!
Nekem tetszik a dizájn. A kis betükéretű szöveget tahomáról verdanára változtatnám, sokat javítana az olvashatóságon.

A méretgépnél nekem 2 problem volt. Az egyik, hogy a választáshoz a méret alatt lévő fekete sávon kell kattintani, ahol viszont smmi info nincs, ezért csak akkor veszem észre, ha véletlenül fölé megyek az egérrel. Jobb lenne, ha az emberekre kéne klikkelni.
A másik probléma, hogy miután méretet válaszok, ugyan abban a kics ablakban nyílik meg a lap ismét, és ez nagyon rossz, nagyon rossz... Remélem, érthetően írtam ezt le... A további funkciókat tesztelem, nézem, első blikkre jó a lap. A főoldalba belevinnék több narancsot, sárgát... DE MÉRTÉKKEL.
Nagyon tetszik a logoface... Hajrá

hag · http://kocsmy.deviantart.com 2008.03.20. 11:47:03

Klappol a dologhoz a design, kafa.

2 dolog talan amit valtoztatnek:
iframek (fuj fuj 18. szazad)

illetve 1-2 aprosag grafikaban, szinte lenyegtelen dolgok.

grat az oldalhoz. egyebkent jol megy a bolt?:P

hag · http://kocsmy.deviantart.com 2008.03.20. 11:48:28

ja: menut jobban elszeparalnam, vagy raknek hovert vagy onmouseoverre mas kepet, hogy egyertelmubb legyen.

hag · http://kocsmy.deviantart.com 2008.03.20. 11:55:07

egyre tobbet nezem az oldalt annal jobban tetszik a cegetek.
szigetre kimenni es azt a hazikot felepiteni...hu hat baromi jo otlet, tenyleg elvezet volt nezegetni oket (pedig nemvagyok az a nagy kepnezegeto tipus, kiveve persze da webdesign galleryt amibol napi tobbszaz, de mast tenyleg nem:) )
hajra csak igy tovabb.

Szabó Szilvi · http://www.polopokol.hu 2008.03.25. 11:40:58

sziasztok,

köszönjük a kommenteket, én érdemben nem tudok hozzászólni a témához, mert a bolt és a vásárlók az én területem, viszont szólók a srácoknak, hogy olvassák el amit írtatok. a bolt egyébként köszönjük szépen megy, egyre többen ismernek minket, a szigeten pedig 3(?) éve mindig kint vagyunk. a galéria részben vannak is képek erről:)

Sós János · http://www.saptippek.hu 2008.03.28. 09:56:28

A honlap igazán akkor tetszik meg, mikor az ember elindul rajta, tehát rákattint a Galéria, Méretgép, stb. menüpontokra. Nem tudom méritek-e hogy egyáltalán elindul-e, mert így elsőre az a látvány ami fogad, nem valami megnyerő. A 4 részre osztott képernyő kicsit az 1990-es időket idézi, mikor mindenki ilyen hobbihonlapokat készített. De még egyszer mondom, ez csak az első oldalra igaz, a többi tetszetős, és normális elrendezésű. Sok sikert hozzá!

Sós János · http://www.saptippek.hu 2008.03.28. 09:59:58

Ja és még egy: a BLOG-ra kattintva bejött a blog, ami egy nagyon jó ötlet, mármint nem az hogy bejön, hanem az hogy egyáltalán van, :-) viszont bal oldalon ott van egy "Béltisztító méregtelenítő" hirdetés. Biztos hogy ez odavaló? Ha nincs releváns Google Adwords hirdetés, javasolnám úgy beállítani a szolgáltatást, hogy egy általatok választott kép jöjjön oda. Az embert egy pólós-blogban nem érdekli a béltisztítás.

Pólópokol · http://www.polopokol.hu 2008.03.29. 10:10:08

Köszönjük a bejegyzésben és a kommentek közt található konstruktív ötleteket. Az az igazság, hogy az új honlap fejlesztés alatt áll már vagy egy éve és abban nem lesznek framek, illetve olyan új funkciókat is tervezünk, amik nem csak itthon, hanem külföldön is ismeretlenek. Ez most természetesen nem egy öntömjénező marketing szöveg volt, hanem a kristálytiszta igazság, úgyhogy gyerünk vásárolni, tessék tessék!

Örültünk volna, ha a kritikát azután kapjuk, hogy kész az új honlap. Ugyanakkor ismerve a programozók munkamorálját, lehetséges, hogy azt már csak a Jézu$ka hozza majd...

Mindenesetre köszi a véleményeket, pár említett apróságon most azonnal változtatunk.

blogkritika.polopokol.hu :) · http://www.polopokol.hu 2008.03.29. 10:18:07

El is felejtettük méltatni a honlapkritika.blog.hu oldalt, a kiváló kritikái kapcsán.

Józsikám, ezúton üzenjük, hogy a pr-riportért a megbeszélt összeget átutaltuk, köszönjük szépen, a későbbiekben is örömmel együttműködünk veletek! Csókoltatjuk Rozi nénit is!

Komolyra fordítva a szót. A honlapkritika.blog.hu be lesz perelve, ha a bejegyzésben lévő gépelési hibákat nem javítjátok ki sürgősen. A gépelési hibák kapcsán az az érzése támadhat az olvasónak, hogy a kritika gyorsan össze lett csapva, következésképp a benne leírtak sem biztosan elég alapos vizsgálódás eredményei.

Ez pedig rontaná az üzletünket.

Hehe. Csak hogy mi is kritizáljunk egy kicsit. =)
süti beállítások módosítása