Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.03.24. 13:50 Popup Akadémikus

>>> Miért nincs blog és/vagy chat az oldalon?

Akárki akármi mond, a google irányítja a világot. Na jó! nem a világot, csak a netet! Amit a google szeret azt szereti a világ is.

A google szereti a blogokat... A világ is...

Ha azt szeretnéd, hogy elsők között legyen az oldalad a keresők között, akkor hitesd el a google-lal, hogy neked nagy a baráti köröd, sok az olvasód, és mindig van friss mondanivalód a közönség felé. A legegyszerűbb, ha minél több hozzászólásod lesz egy blogon. Provokáld a világot. Mondj mindig újat a világnak!

Tudom, hogy mi a válaszod:

"Igen, igen! De hogyan legyek mindig "aktuális"? Honnan értesüljek a legújabb hírekről? Hogyan lehetek mindig az első?"

Megmondom: folyamatosan figyeld az internetet! Keresd mindig az újdonságokat és azokat a kulcsszavakat, amik a célközönségedet érdeklik. Ha felveszel erre egy-egy műszakra négy-öt alkalmazottat, akkor mindig elsőre értesülsz a dolgokról. Ha minimálbérrel számolunk és napi 24 óra témafigyelésben gondolkozunk, akkor mindez havi 720 eFt + járulékai, tehát egy millából meg is van. Igaz, hogy a napjuk nagy részét azzal fogják tölteni az alkalmazottaid, hogy keresnek, de nem találnak semmit, de azzal te ne törődj. A hír beszerzése a cél. Tudom, hogy most mit gondolsz rólam! Megpróbálom finomítani és leírni:

"Menj a hülye* ötleteiddel melegebb éghajlatra*!"

 

 

 

 

*A kiemelt szöveg szabadon cserélhető arra, amit tényleg gondolsz rólam!

 

És igazad volna! Ha...

 

... csak ennyit mondtam volna. De megnyugtatlak. Van ésszerűbb javaslatom ráadásul egyelőre teljesen ingyen. Ne alkalmazottakkal készíttesd ezt el, hanem egy profi tartalomfigyelővel. Csak ki kell találnod néhány kategóriát, azokon belül pedig tetszőleges kulcsszavakat kellene figyelni és rá kell bízni a többit egy tartalomszolgáltatóra. A keresést végezze el a tartalomszolgáltató (helyetted!).

Ugye szeretnél már feliratkozni hozzájuk?!?

Nem megy az ilyen könnyen! Addig még elmondom azt is, hogyha van egy hírforrásod, amit te figyelnél, de nincs rá időd, kedved, pénzed (4-5 alkalmazottad) stb. hogy figyeld akkor javasold nekik, hogy figyeljék ők. (Jelenleg közel 500 hírforrást figyelnek, de ha nem elég, szívesen veszik bővítési javaslatokat.)

 

 

Kérsz egy meghívót?

 

Kattints ide és regisztrálj a tartalmszolgáltatónál. Az adott kulcsszavakra adott időközönként megkapod legfrissebb híreket!

 

Örülök, ha segíthettem:

Kuti István
az inkvizítor

 

Két legyet egy csapásra. Ha a hírforrásod jó, akkor már azt is figyelik helyetted. Neked pedig csak a kész listát kell elolvasnod, ami olyan gyakorisággal frissül, ahogy beállítod.

Szólj hozzá!

Címkék: blog regisztráció hírlevél tartalomszolgáltatás tartalomfigyelő


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr66394567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása