Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.03.26. 16:06 Popup Akadémikus

honlapkritika.blog.hu warhammer-online.hu

Ez egy közösségi játékoldal. Egy olyan oldal, ahol minden egy interaktív játék bemutatására és egy játék közösség kialakítására szolgál.

A bemutatkozás nem rossz, de pont az hiányzik belőle, ami a játékot játszók fejében lejátszódik. Amikor valaki játszik ilyen játékokkal, akkor egy képzeletbeli világba jut el. Egy virtuális világba. Ahol segítői és ellenségei lesznek. Ahol virtuális barátságok köthetők. És pont ez hiányzik erről az oldalról. Nincs közösségi portál jellege. Nincs blog, ahol mindenki hozzászólhat, nincs virtuális kapcsolat az oldal látogatói között.

Teendő: MInden elérhető és feltehető web2-s megoldást alkalmazni kell, ami csak megvalósítható. Tagság>meghívókkal, Üzenőfal, Chat, Blog, Fórum...  Tudom, hogy ez iszonyatosan nagy munka. De megéri. Ha már ezt a játékot unod, akkor ugyanezt a motort felhasználhatod másik közösségi oldal kiépítésére is.

De mi van akkor, ha nem jut eszedbe semmilyen új hír? Van egy örömhírem: vannak olyan témák, amiket tartalomszolgáltatók helyetted is figyelnek. Neked elég csak azt tudnod, hogy célközönségedet mi érdekli. (Gondolom a legújabb hardver fejlesztések, videokártyák, hangkártyák, játékok stb.) Itt írom le, hogy ezekről honnan kaphatsz leggyorsabban híreket...

És amikor már a hírek birtokában vagy, akkor már gyerekjáték lesz ezeket elsőként közölni ügyfeleiddel.

Ja!!! És még valami! Ha a feliratkozásnál (webshop) elkéred jelentkező nevét is, akkor sokkal személyesebb levelet tudsz küldeni nekik. (javul a konverzió)

www.warhammer-online.hu

 marketing

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr80394699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hattori Hanzo · http://warhammer-online.hu 2008.03.26. 18:54:13

Heló, itt a tulaj :)
Fórum, vagy valami szerintem is kéne, de a konkurenciának elég jó fóruma van. Azon dilemmázok, hogy mi a jobb: ha van egy béna fórumom, ami legjobb esetben no2 lehet, vagy ha egyáltalán nincs is akkor már (ezzel elkerülhető a presztízsveszteség) ?

Egy pangó fórum nagyon lehangoló tud lenni

Meghívók: na, ezt is szívesen alkalmaznám, ha nem tudnám, hogy a konkurenia heteken belül meg akarja váltani a világot. Oké, hogy egy ilyen meghívós dolognak elit jellege van, de ahhoz kellene valami tényleg nagyon fasza tartalom is...

A névelkérős dolog viszont tetszik, már rajta vagyok az ügyön :)

inkvizítor 2008.03.26. 20:21:09

Hadd ne én adjak ötletet arra, hogy hogyan tudhatnak a másik fórumban a te fórumodról.
Inkább akkor csinálj egy chat falat, vagy olyat amit a konkurencia nem csinál.
Nehogy már megijedj a konkurenciától.
Tanulj tőle! Csináld jobban!

VAgy azonnal hagyd abba az egészet! Most azonnal!

Uyge te nem ilyen vagy!?!

Vegyél elő egy a/4-es lapot! Kapcsold ki a mobilodat! Vonulj félre!
Első lépés: írd össze, hogy Te miért vagy (leszel) jobb, mint a konkurencia! Miben különbözöl tőle? Hangsúlyozd ezt...

Mit tudsz te megadni amit a konkurencia nem? Mit várnak el tőled, amit a konkurenciád nem ad meg.

Nézz körül a külföldi játékos honlapokon. Írd össze, hogy mi tetszik ott. És koppintsd le...

Ha ilyet nem tudsz összeírni
akkor valóban második vagy. De tudod hányan szeretnének másodikak lenni az olimpián?!?

Barabás Csaba · http://vallalkozok.blog.hu 2008.03.27. 10:16:50

Hattori Hanzo : azert te csak probalj meg elso lenni...Az uzleti vilagban a masodik hely = vesztes.
Azemberek fejeben kell elsonek lenned, hogy amikor kiejtik a ceged / weboldalad nevet, akkor az jusson rola egybol az eszukben, amiben a legjobb vagy, vagyis amiben elso vagy.
Nez, ez nem ugy mukodik, hogy az enyem a legjobb fogkrem, hanem ugy, hogy az enyem a legjobb fogkrem erzekeny fogakra - ki a fene akarja megvenni a masodik legjobb fogkremet erzekeny fogakra? Ha mar vna ilyen es valaki befeszkelte magat az emberek tudataba,akkor keresned kell egy masik teruletet es megcsinald a legjobb fogszuvasodas elleni fogkremet... Tehat fokuszalj egy dologra az adott teruleten belul es legy abban a legjobb : ha az elsonek szuper jo foruma van es ezt tudja mindenki, hogy pl ez a legjobb forum ebben a temaban, akkor kar azon pedalozni, hogy jobb forumot csinalj, fokuszalj masra az adott teruleten belul : tipp : nezd meg,hogy o miben gyenge, amit ugy latsz, hogy lenne meg amit ott fejlesztenie, nos arra vesd ra magad es csinald meg te es legy abban a legjobb.

Hattori Hanzo · http://warhammer-online.hu 2008.03.27. 15:20:53

Épp a Csaba által leírtak miatt nem akartam fórumot. Semmit nem akarok csak azért csinálni, hogy legyen.
Inkább ölök energiát valami olyanba, amitől jobb leszek a konkurenciánál.
Persze még keresem ezt a dolgot, de majd meglesz :D

LinkUnderground · http://www.linkunderground.hu 2008.04.08. 21:26:17

Nekem az volt az első benyomásom az oldal kapcsolatban, hogy valamiről mindig látszik, hogy szível készítik vagy sem... nah ezen az oldalon látszik.

Csak így tovább!
süti beállítások módosítása