Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.04.02. 09:30 Popup Akadémikus

honlapkritika blog teruljasztal.hu


A seo majdnem rendben van... De csak majdnem... Az oldalon taláható szavak nem relevánsak: ilyen a sűrűség: "görög"=2,3 % "(0)"=1.8 % "tovább"=1.8% "címlap"=1,8 % rész=1.8 % "terülj asztal"=2. 8 %  Hát  ezekre nem nagyon fog keresni senki. Pedig óriási a piac és óriási a konkurencia. Anélkül, hogy a SEO-ra nem fordítasz figyelmet nagyon nehezen fognak megtalálni.
A honlap tartalmában azt hiszem túl nagy falatot próbálsz lenyelni. Sokkal könynebb lenne az oldaladdal valamilyen speciális vevőkört megcélozni. Könnyebb az oldalt optimalizálni olyan témákra, amelyek nem mindenkit érdekelnek, de akit érdekel az máshol nehezen kap információt. Nekem sok ötletem nincs, mert  is inkább enni szeretek, mint kitalálni, de mi lenne, ha a honlapod mondjuk kifejezetten a betegeknek készülne? Ezen belül is lehet (sőt kell is) szűkíteni a célközönséged: cukorbetegekre, koleszterinszint csökkentésre, lábadozóknak, tejalergiásoknak stb...)

Hogy miért jó a célközönséget szűkíteni? Képzeld el, hogy van egy nagy sportcsarnok. (Ez az internet világa) ahol neked beszédet kell mondanod  (ez a receptes oldalad). Nem tudod, hogy a közönség milyen nyelven beszél. Vajon volna-e jó hatásfoka a beszédednek, ha egyszerűen elkezdenél kiabálni? Szerintem nem! De ha megvizsgálnád, megszűrnéd és egy csoportba gyűjtenéd a te célközönségedet, akkor akár halkan is mondhatod, amit szeretnél, mert mindenki -akit érdekel - csüngene rajtad. És hidd el: nem is tudsz Te több nyelven egyszerre beszélni. Csak egy szád van!
Tehát szűkítsd a célközönségedet! Jobb lesz a hatásfoka az oldaladnak.

www.teruljasztal.hu

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr79398619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

relaxmester 2008.04.09. 17:50:17

Az oldal egész ízléses, hogy a témánál maradjak. :) Tetszik a dolog, viszont valahogy nem éheztem meg...
Sejtem, hogy a reklámok hozzák a bevételt a honlapra, viszont ez már annyira zsúfolt, hogy el se nézelődöm rajta, mert folyton csak újabb és újabb reklámokba ütközöm... Valójában az ilyen oldalakat nem szeretem, ezért később sem hiszem, hogy visszatérnék, mert rengeteg másik főzéssel kapcsolatos oldalt találok a neten, többet meg nem ad ez sem... Legalábbis nem látom 3 perc!!! alatt, hogy miért ezt válasszam. Mások úgysem maranak 3 percig...
süti beállítások módosítása