Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.04.16. 09:31 Popup Akadémikus

honlapkritikus egypercesek

Irodalom témában nem nagyon vagyok jártas a neten. (Szégyen, nem szégyen... ez van!) De! (, vagy éppen emiatt) az ötleted nagyon tetszik. Ha jól csinálod, fogsz itt még felfedezni olyat, akire büszkék leszünk.

De mi kell ahhoz, hogy jól csináld? Egy-két ötletemet elmondom. Szerintem nagyon fontos, hogy az alkotások jól olvashatóak legyenek. Ez persze korlátozza az írói, költői szabadságot. De mi lenne, ha volna néhány sablon, amit az írópalántáknak biztosítanál. Beteszik txt formában > kijön formázva. A (számítógépes) tipográfiáról érdemes lenne olvasnod.

Hidd el, ha ezt a munkát levennéd a palánták válláról, akkor a Te ázsiódat növelnéd. Jó... Ha kell, hagyd meg nekik, hogy saját formázásuk szerint is feltehessék a cikket.

www.egypercesek.hu

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr35423692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fülöp Richárd · http://www.linkcsik.atw.hu 2008.04.18. 01:53:19

Az oldal kinézete nagyon tetszetős, főként ahogy a különböző elemek színben harmonizálnak.
A kezdeményezés eredetiségét nem tudom megítélni, de most először láttam olyan oldalt, ahol a látogatószám növelést honorálják.
csak gratulálni tudok hozzá.

Jani · http://www.parkapcsolatok.hu/ 2008.05.19. 10:02:33

Nekem egyedül az hiányzik, hogy valami kategorizálás lenne vagy hasonló. De amúgy nem rossz:)
süti beállítások módosítása