Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.04.24. 09:30 Popup Akadémikus

honlapkritika: gazdagodjon.eu

Mindenki megnyugtatására...

Ez a honlap nem tetszik. Csak azért teszem fel, mert megígértem, hogy az a honlap az egészen kezdőknek is szabad... Akkor még nem tudtam, hogy ilyen is lesz... De "az ígéret szép szó, ha megtartják" (szabadon Forest Gump után)

De akkor most "jól megmondom", hadd legyenek büszkék magukra azok, akik eddig kezdőnek érezték magukat.

Így nem szabad: Venni egy sablont, azt nem átmagyarítani, a menüket sem megcsinálni...

De azt sem szabad, hogy legalább a bekezdések ne passzoljanak az alatta levő grafikához.

Arról már nem is beszélek, hogy a mozgó fejléc milyen rossz, és hogy miért baj, hogy eltereli a figyelmet.

A szöveg: Eddig több ilyen honlapot néztem meg, de a szokványos MLM dumán kívül nincs semmi meggyőző a szövegben. Odáig már nem volt türelmem, hogy elolvassam: miről is szól az egész Scienet.  Pedig ezzel kéne kezdeni. Mindaddig amig nem mondja el valaki, hogy hol lehet ezzel a rendszerrel vásárolni, addig ugyanolyan piramisjáték jellege van a dolognak, mint az átlag... (Értem én, hogy ez nem piramis, meg nem MLM, meg ez egészen más... de annak idején az amway ügynökök is azt mondták, hogy lesz itt majd Tv, autó, meg minden más is... és ennek már kb 20 éve... és se Tv se autó... csak MLM)

Hogyan tedd jobbá az oldaladat? Olvasd el az MLMtikkok.hu oldalt és kövesd utasításait. Meg fogod látni belőle, hogy hogyan működik igazán jól a dolog...

 

 

 


www.gazdagodjon.eu

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr62426491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÁrgyelánZoltán · http://www.weblapstilus.hu 2008.04.24. 13:31:29

Ezt komolyan kérték kritikára?

inkvizítor 2008.04.24. 13:59:35

Igen! 8-(

Ebből lesz szép valamit kihozni... Kíváncsi vaygok, hogy a tulaj egyáltalán nézni fogja-e, hogy milyen vélemények születnek... Szerintem nem...

OnlineNinja · http://www.online-milliomos.hu/ 2008.04.24. 15:05:15

A menü különböző gombjai mindig ugyanazt az oldalt nyitják meg.

Csak nálam, vagy más is ezt tapasztalta?

UI: Véleményt majd később mondok (ha már nincs jelen ez a hiba)

Bálint · http://www.onlyfootball.extra.hu 2008.04.25. 15:50:43

Megmondom őszintén majdnem szívrohamot kaptam a zenétől, szerintem nem szerencsés zenét rakni az oldalra… A másik pedig az, hogy az ég világon senki sem fogja végigolvasni a bevezetőt, nekem legalábbis elment a kedvem a az első két sor után!

Gabi · http://www.hiteltanacsadas.shp.hu 2008.04.27. 15:10:00

OnlineNinja, igazad van, nálam semmi nem nyílt meg, mindig a főoldalra ugrik vissza.passz...
A zene nálam sem jött be, poén, a páromat sikerült vele felébresztenem :))))))))

ryncaise · http://abbcenter.com/gitar 2008.04.28. 08:17:38

Tudom, kilehet kapcsolni a "zenét", de nem mindenki tudja hogyan! A zene megválasztása is ízlés dolga! Erről, no comment! A sorkizárás, szép, lenne, nem egy hasábban, ugyanis ott szétesik a szöveg, és olybá tűnik, mintha felesleges szóközök lennének! Az olvasás gördülékenységét akadályozza! A középső sáv színe, az alapszín! Nyílván a fontosabb infókat jeleníti meg ott a honlaptulaj! Ezért, egy szép pasztellszínnel (nem hivalkodó), kiemelném!

Andrea 2008.04.29. 15:10:41

Nem kaptam szívrohamot a zenétől, mert nincs bekapcsolva a hangfalam. Nem láttam az izgő-mozgó fejlécet, mert nincs a megjelenítéshez szükséges ff plugin telepítve. A menü semmit nem nyit meg nálam sem.
Tényleg iszonyat ez a honlap. Na, ez mehetne ingyenes, aldomaines tárhelyre...

Egyébként ez MLM, nemcsak MLM szagú. Az offline vásárláshoz van kitalálva. Vásárolni úgy lehet, hogy veszel a rendszeren belül utalványt x névértékben, amit a kedvezményes partnernél levásárolsz, vagy vásárláskor a számlára ráíratod a sciennet kódodat, és ezt utólag elszámolod. Van akik meghatározzák, hogyan lehet náluk vásárolni, mint pl. a Coop - csak előre vásárolt utalványt fogad el.
süti beállítások módosítása