Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.06.05. 09:30 Popup Akadémikus

honlapkritika: kerekkosar.eoldal.hu

Szolgálati közlemény: Honlapkritika tanfolyam hétvégenként!

Ugye ez az oldal arról szól, hogy minél több szponzor jöjjön hozzátok.

Ehhez első lépésben sokkal több  látogató kell. De mintha ezt te nem is igazából szeretnéd. A google elől kifejezetten rejtegeted a honlapodat. Rossz a keyword, a description tag! De még más is megállapítható: Kattints ide és elmondom!

 

Ha pedig már elegendő látogatója van az oldaladnak, akkor jöhetne a bevétel: Adsense, etarget, ctnetword stb. MIért nem használod, ki, hogy más fizet azért, ha hirdetést teszel fel a honlapra? (rövidesen erről írok egy tanfolyami leckét.)

Szerintem a honlapodon nem a Szolnoki olajos szurkolókat kellene bemutatni. (Szerencsére nem érteni, hogy mit modanak.) De ha azt szeretnéd, hogy megértsük, akkor feliratozd.

Szívesen látnék ehelyett szép dobásokat, kosaras rafinériákat, látványos megmozdulásokat,   amit akár edzésen is fel lehetne venni... szép hárompontosakat, pedig éles meccsről. Ha ezeket felteszed a videomegosztókra, akkor jó látogatottságot hozna...

www.kerekkosar.eoldal.hu

Szólj hozzá!

Címkék: marketing seo grafika webdesign grafikus webdizájn honlapkritika websablon honlapsablon webgrafika


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr83476396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása