Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.06.13. 07:30 Popup Akadémikus

türelmes zóna: zuzukk és boczhunor (kettő az egyben)

Kedves Hunor!

Nem tudom, hány éves vagy, de abban biztos vagyok, hogy bizalomhiányban nem szenvedsz.

Remélem egyszer tényleg megveszed a NASA (csupa nagybetűvel) labort és nem fogod elfelejteni, hogy az első honlapkritikát tőlem kaptad.

Mert Te sem lehetsz kivétel: ha hibát találok elmondom.

Először is: Ha betöltődik az oldal, elindul a zene. Alig találtam meg, hogyan tudom kikapcsolni. Ha rákattintok a reklámfilmre, akkor a kettő együtt megy. Nagyon zavaró. Hogy is mondjam meg, hogy ne értsd félre: Szóval ne erőltesd rá a zenét minden látogatóra. Ha akarja valaki, akkor kapcsolja be, ha nem, akkor nem.

Na de nézzük a többit: Ha egy kicsit dolgozol még az oldaladdal, akkor a goolge is elfogadja majd kérésedet és feltehetsz egy adsense hirdetést, amivel a napi fagyira valót meg is kereshetsz.

Ehhez azonban még sokat kell dolgozni. De hát itt az egész nyár. A Tiéd! Ha vége lesz jelentkezz újra. Ha a honlapod meggyőző lesz, akkor én fogok Neked egyből egy ösztöndíjat ajánlani. 8-) Addig találd ki, hogy milyen tudásodat fogod árulni ezen az oldalon. Webgrafika? honlapkészítés?

Azt javaslom addig is: egy oldalra koncentrálj!

Hajrá!

 

www.boczhunor.eoldal.hu

www.zuzukk.mindenkilapja.hu

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr60510708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fridrik Béla · http://efrud.com 2008.07.20. 21:51:30

Önbizalomban biztos nincs hiány. :D
süti beállítások módosítása