Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.06.25. 09:31 Popup Akadémikus

honlapkritika: facetoface.hu

Az uzeltihangoskonyvek.hu oldallal párhuzamosan fut ez az oldalad is. Megmondom őszintén össze sem lehet hasonlítani a két oldalt. Sajnos ez a gyengébb.

Nem csak tipográfialiag: (nem szép az indító mondatod megjelenése. Épp a tegnapi blogbejegyzésemben illetve az egy héttel korábbiban írtam a lipcsei soresésről. (Ha három soros a címsorod, akkor a második vagy a leghosszabb, vagy a legrövidebb sor legyen!)

Érdekes, hogy ezen a konzervatívabb oldaladon is alkalmazod ez előugró ablakot, mint marketing fogást. Ráadásul eléggé konzervatív szöveggel. A négysoros szöveg helyett lehet, hogy egy rövidebb jobb  lenne. Vagy ha ragaszkodsz a hosszabb szöveghez, akkor pedig néhány kulcsszót emelj ki jobban.

Nem tetszik, hogy a honlap fix magasságú és csak a kis ablakban görgetve juthatok minden információhoz. Pedig van, amikor csak egy-két bekezdés marad le. (de ez nagyon szőrszálhasogatás.)

A különféle menüpontoknál alkalmazott különféle színhatásokat nem értem... Lehet, hogy marketing szempontjából indokolt, de én erről még nem hallottam. 8-)

Jaj és akkor jön egy komoly dolog. Szerintem ha tudnád, hogy mennyire rossz a honlapod SEO szempontból, akkor már azonnal megoldást szeretnél keresni. Itt ellenőrizheted le, hogy milyen oriási SEO hibák vannak az oldalon. Nézd meg a másik oldaladat is. Ott még több a gond! Kattints ide az ellenőrző eszközök megismeréséhez! (és itt megoldást is találsz!)

Tényleg nem akarlak még ilyen apróságokkal zaklatni, de a háttérkép túl kontrasztos. Annyira, hogy az olvashatóságot is zavarja.

És juszt is kötözködök még egy kicsit: a referenciáink mondták fölé valami címet tennék. És nem azonos betűkkel írnám a szöveget, hanem a "szerzőt" más betűtípussal. (szín, vagy méret, vagy típus)

És még hagytam bőven, hogy más is tudjon hozzászólni... 8-((

 

www.facetoface.hu

Szólj hozzá!

Címkék: marketing seo grafika honlapdizájn


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr32536859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása