Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.06.25. 09:30 Popup Akadémikus

honlapkritika: uzletihangoskonyvek.hu

Ma ugyanannak a cégnek két honlapját is bemutatjuk.

Ilyennek kell lennie egy szakértői oldalnak! Látszik róla, hogy szakértő van a háttérben.

De ha szeretnéd, hogy maximalista legyek, akkor néhány maximalitsa hibát hadd soroljak fel: Kezdjük a képpel. Tetszik, hogy színben harmonizál a honlapoddal, de a fotó egy kicsit az amtőrség benyomását kelti. Nézd meg ezt a screenshot-ot: ugye milyen jelentéktelenül elbújik az oldalon az arcod? Konkrétan: 1. Túl sötét az arcod... (ezen egy ismételt fotó készítéssel, több derítőfénnyel lehet segíteni.  2. Túl távoli a felvétel: Nem látszik a szemed, pedig az bizalmat ébresztene.

Egyébként az oldalad célratörő, de nem túl nyomulós.

Nem feltétlenül kell másokat másolnod, de azért én szívesen látnék egy rövid videofelételt valamelyik előadásodból. Tudom! Még egyszer tudom: a személyiséged jelen pillanatban erősebb, mint a honlapod. Adj át egy kicsit itt a honlapodon belőle.

www.uzletihangoskonyvek.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr68536884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása