Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.06.27. 18:30 Popup Akadémikus

honlapkritika: webpillango.org

Nem tetszik a domain neved! HA azt szeretnéd, hogy sokan emlékezzenek rá, akkor maga a webpillangó naygjából jó név. Valahogy a pillangószív ugrik be nekem. Ez szakmai körökben szerintem sokat mondhat, de egy idegennek nem! Társíts képet a domain nevedhez. "Web könnyedén, mint a pillangó" Ez egy rossz mondat, de legalább érzékelhető belőle, hogy mit szeretnék: A webpillangó kép megjelenik a fejemben, ha hallom ezt a szót. Megjelenik a pillangó képe is a képzeletemben, amit a lap tetején látok. Ha ehhez tudsz egy gondolatot társítani, és ezt megfelelően a vevő fejébe sujkolni, akkor eszébe fog jutni bárkinek, ha szüksége lesz rá. (gondolj bele: mi jut eszedbe, ha azt mondom Columbo? Ugye az első között van a ballonkabát? Azt mondom: Kojak. Ugye beugrik a nyalóka? Azt mondom Bay Watch Ugye neked is az ugrik be...

Legyen a pillangó a Te szolgáltatásodnak a szimbóluma. Hivatkozz rá és emlékezni fognak rá, mint a nyuszómuszóra a reklámokból.

És akkor már félig helyben is vagy. Emlékeznek: és beírják, hogy webpillango.hu és nem jön be semmi. Beírják, hogy .com majd azt, hogy .net. És nem találnak meg. Szóval... gondolkozz el az org-on! Ez lesz az utolsó, amit be fognak írni!

A beköszöntő szöveggel valamit tenni kellene... Így semmiféleképpen nem jó.

Ha túl hosszú a szöveg, akkor senki sem olvassa el. Ha senki sem olvassa el, akkor pedig semmi értelme. Hogyan rövidítheted le? Hogyan teheted olvashatóbbá? Hogyan teheted olyannná, hogy elérje célját? Látom, a következő képen már javítottál, csak nem tudom olvasni.

A többit majd akkor, ha lesz már képed övön alul és övön felül is élesben.

 

www.webpillango.org

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr97539995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tupacko · http://webpillango.org 2008.06.28. 20:17:28

Köszönöm, hogy megírtad a kritikád :) Ami meglepő volt és jó érzés egyben (tudom, általában úgy nevezik, hogy kellemes meglepetés) az, hogy a weboldal nevével szépen elfoglalkoztál.
A bevezető szöveggel meggyűlt a bajom, sajnos jobbra nem tudom fogalmazni (mint ami az új designon van), nem születtem írói vénával :D
Egy észrevétel a Te bejegyzéseddel kapcsolatban: "naygjából jó név" :)

Jani · http://www.parkapcsolatok.hu/ 2008.07.11. 10:17:01

Az agresszív hírlevél feliratkozás tényleg idegesítő. Talán anélkül meg se nézhetem az oldalt?

Jani · http://www.parkapcsolatok.hu/ 2008.07.11. 10:17:54

ez félre ment:) sebaj, Admin: töröld léci ez a kettőt...:)
süti beállítások módosítása