Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.07.08. 08:50 Popup Akadémikus

honlapkritika: mansonsite.hu

Szeretem a kíhívásokat.

Ez most az lesz! Olyan oldalt kell véleményeznem, amelyik tartalma kifejezetten a felháborítás, a bosszantás céljából készült. Nehéz lesz eldöntenem, hogy miért olyan az oldal, amilyen: engem akarsz bosszantani, vagy tényleg így tervezted.

Engem kifejezetten irritál, a honlap olvashatatlansága. A betűk nem elég kontrasztosak. Igazából a manson-stílushoz passszol, de itt nem az lenne a cél, hogy minél többen olvassák az oldaladat?

Egy javaslat: Ha szeretnéd megtudni, hogy mi a látogatóid véleménye akkor se így kérdezz tőlük! Ha ezeket az infókat össze kívánod gyűjteni és ez alapján szeretnél a honlapodat formálni, akkor is nehezen jutsz így eredményre. Kérdéseidet inkább egy témára koncentrálva tehetnéd fel. Csak a szavazok és kattintok és kész kérdőívek több infót juttatnának el hozzád. (A kérdőív becsületére legyen mondva, hogy az idézet kivételével legalább ez az oldal olvasható...)

A szöveges üzeneteket és véleményeket pedig blogban kellene összegyűjtened. Bár nem ismerem a Manson rajongók lelki világát, de egy jó kis bloghoz szerintem szívesebben hozzászólnának, mint egy kérdőívhez.

És itt a nagyszerű lehetőség: van egy jó kis könyved... Miért nem kérsz legalább egy email címet attól, aki meg akarja nézni? Erre aztán lehetne levelezőlistát alapozni.

Ja és még annyit, ha MM nevét nagy betűvel írod, akkor a Magyarország szót is úgy kellene... ;-)

 

www.mansonsite.hu

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr52558323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2008.07.08. 15:49:41

Az oldalra egy 404-es hiba jön csak, mintha nem létezne.

A szöveges link pedig el van írva, "gansonsite" van benne.

GothicGaben · http://mansonsite.hu 2008.07.08. 18:37:31

Szia!

Köszi a kritikát!

Ha elárulnád nekem hogy írtam kisbetűvel a Mo.-szót örülnék neki, mert nem találom.

Popup Akadémikus · http://www.popupkeszito.hu 2008.07.09. 10:13:48

Hát most lehet, hogy örök harag lesz... Hiába keresem... nem találom, hogy hol volt kis betűvel írva a Magyarország. Bocs...
Azt viszont meg kell állípítanom, hogy legalább a tartalmak olvashatóbbak a fehér betűkkel.
Jut eszembe... van valami konkrét célja a belépő oldalnak? Vagy csak a nehezebb hozzáférés a cél? 8-)

GothicGaben · http://mansonsite.hu 2008.07.09. 10:36:58

A partner oldalak miatt van kint. De igazából nem tudom miért van belépő oldal! Talán mindig is volt neki belépő oldala :) és igy terveztem. Már sok munka lennem mindent átlinkelni meg átnevezni :) most az igy marad.
Majd lesz valami :)

CSiPet · http://csipetpage.extra.hu 2008.07.09. 20:50:59

Nem sok munka! A belépő oldalra tegyél egy javascriptet, ami automatikusan továbbküld a következőre. Ha nincs késleltetés a felhasználók 99%-a észre se veszi...

GothicGaben · http://mansonsite.hu 2008.07.10. 19:29:17

Köszi az ötletet.
De nem szándékozom a belépő oldalt nem használni :)
süti beállítások módosítása