Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.07.09. 18:02 Popup Akadémikus

honlapkritika: friss-sport.hu

 

Figyelem! Vírusveszély miatt a friss-sport.hu ideiglenesen kitiltva!  A linket is kivettem, de azért nem törlöm a posztot, mert jó, ha tud róla, aki korábban nézte már és eseteg betette a kedvencei közé!

 

Azt hiszem ezen az oldalon minden a maga helyén van... Talán a kérdőív lóg ki a sorból  mind a színével, mind pozíciójával.

Van a honlapon egy feliratkozási lehetőség. (belépés) De, hogy mit kapok cserében azt nem  tudom... Adjam meg email címemet? És akkor mi lesz? Mit tudok tenni? Hozzá tudok szólni, vayg egyszerűen csak megkapok egy letörölhetetlen körlevélsorozatot? Mondd el, hogy mi történik, ha belépek!

Honnan szerzed a friss híreket? Csaknem az van, hogy naponta több órát szörfözöl és gyűjtöd össze az információkat?!? A XXI. század elején? Ha ide kattintasz, akkor megmutatok egy lehetőséget arra, hogy hogyan havhatod a mesterséges intellingenciát segítségül arra, hogy felkutassa a legérdekesebb híreket. Ráadásul Te is lehetsz hírforrás és akkor látogatókat kaphatsz. A cikk amit olvashatsz a hírlevél fontosságáról beszél. Ha nincs türelmed, akkor csak a végét olvasd el. Ott mutatom be a hírrobotot!

www.friss-sport.hu

 

9 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr52558272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSiPet · http://csipetpage.extra.hu 2008.07.09. 20:15:14

Bár nem néztem meg nagyon, de felismerem ezt a weblap-rendszert. Joomla. Namármost a Joomlának minden oldalán van egy kreditlink allul. Tehát a tulaj vagy megvette, vagy crackelte...
Aztán amikor kattintottam az egyik hírre máris megjelent lent egy eldugott kredit, vagyis nem vette meg. Tényleg nem akarok piszkálódni, senki se szent a neten, de azért ekkora honlapot meghajta crackelt enginnel szerintem necces...
Persze ez csak magánvélemény...

ferkho 2008.07.10. 10:04:14

Kár, hogy a Joomla nyílt forrású és ingyenes :)
Ami viszont kiakasztott, hogy amikor megnéztem az oldalt felugrott egy másik ablak is és a vírusirtóm egyből kiabált, hogy fertőzött oldalra navigálok. Na itt fejeztem be a böngészést.

Sós János 2008.07.10. 22:49:59

Az ilyet nem ideiglenesen kellene letiltani innen..........

ferkho 2008.07.11. 00:30:47

Amikor rányomtam a magyar foci menüpontra, akkor felugrott egy új böngészőablak és ekkor történt a riasztás. Saját felelősségre kipróbáltam mégegyszer:
f3rkh0.extra.hu/shared/virus.gif

inkvizítor 2008.07.11. 07:12:44

Az ideiglenes szót töröltem! Jogos!

Jani · http://www.parkapcsolatok.hu/ 2008.07.11. 09:47:12

Nekem csomó minden nem jött be az oldalról.. Egyes cikkekre, oldalakra 404-es hiba.

A baj, az ilyen kész ingyenes motorokkal, hogy megint nem tudom, mit értékeljek benne. A készítők munkáját (a joomla fejlesztői csapatát) vagy a ctrl+c és ctrl+v honlap tulajdonosait?

Mert az oldalon 1 szavazást látok (Poll-r), középen cikkeket, bal oldalt reklámokat.
Ha csak ennyiről szól az oldal, akkor nem sokat műveltek vele a honlap szerkesztői.

Vagy ha már sportról van szó, akkor több sportképek, videók, vagy eredmények, statisztikák, stb, ami szintén beleépítenék a honlapba. Tény, több időt fog elvenni, mint fél óra, de többet is adok cserébe a látogatóknak...

Sós János · http://www.saptippek.hu 2008.07.13. 14:36:28

A honlap készítője esetleg nem akar nyilatkozni erről a vírusos dologról?
Engem személy szerint érdekelne.

Szent.J. · http://friss-sport.hu 2008.07.14. 14:28:21

sziasztok.

rengeteg idönk és egyéb más forrásunk van az oldal elkészítésében, szóval szívemen viselem a dolgot. köszönöm a kritikákat, ez lett volna a legfontosabb, hogy sokan számoljatok be a tapasztalatitokról. megtörtént köszönöm, és várom a további véleményeket is.

a vírus egy érdekes úton jutott fel a szerverre, elméletileg kijavítottuk, ill dolgozunk rajta, hogy nem forduljon elö újra. elnézést a kellemetlenségekért.

az oldal valóban joomla alapú, és igen ez egy ingyenes forráskód, bárki használhatja. mi meg is tettünk, ami egy ilyen dinamikus honlap esetében nehézkes tényezö az a napi többszöri frissülés, ehhez egyenlöre kevesen vagyunk, de fokozatosan bövül a csapat. 4 hónapja megyünk hivatalosan, és folyamatos a fejlödés. egy év próbaüzemre ítéltük a dolgot, és utána vonjuk majd le a végsö konzekvenciákat, megéri e, kell e, stb.

várom a további kritikákat és hozzászólásokat.

jó böngészést.

Szent.J. · http://friss-sport.hu/ 2008.07.15. 12:07:13

Legjobb tudomásom szerint az oldal meggyógyult, fertözés ki irtva!
süti beállítások módosítása