Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.07.11. 08:44 Popup Akadémikus

honlapkritika: galerie.hu

Kezdjük a regisztrációt. Nem rossz ez a popup, de... nem elég egyértelmű rajta, hogy hova kell kattintanom hogyha regisztárlni szeretnék. (Egyértelműbb lenne kék, aláhúzott szöveg...) Többször írtam, hoyg a hírlevélre való feliratkozás bizalmi kérdés... A feliratkozókat biztosítani kell arról, hogy nem adod ki az adatait.

Még egy: le kell neki írni, hogy kb. milyen tartalmú leveleket és milyne időközönként fog levelet kapni.

Feliratrkoztam... Kíváncsi vagyok a levelekre is. Vajon tudod-e, hogy nem szabad festményekről emailt küldeni? Tudod-e, hogy jobb szakértőként jelentkezni az ügyfeleknél és tanácsot adni nekik, hogy hogyan vegyenek a látogatók képeket jól. Kattints ide! Elmondom hogyan lehet jól emailt írni, és ehhez honnan lehet friss anyagot kapni.

Tetszik, hogy a fizetős oldaladon van egy "bizalmi-gomb".

Csak azt nem tudom, hogy ki az, aki képeket Interneten vásárol? Valahogy az hiányzik, hogy meggyőzz: Interneten is lehet képet várásolni. És menniyvel olcsóbb, mint ugyanez egy igazi galériában.... És ezt döngölje, vagy sugallja az egész honlap. Ez a csipetnyi marketing hiányzik még.

Jól fizetnek ezek a bannerek? Ha nem akkor inkább ne küldd az ügyfeleidet a konkurenciához! (Az adsense-ben a konkurenica letiltható!)

 

www.galerie.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr20563300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása