Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.07.12. 10:57 Popup Akadémikus

honlapkritika: hasznoslinkek.hu

A honlap célja, hogy segítőkészen rendelkezésre álljon: Ha valaki szeretné saját honlapjának látogatottságát növelni, akkor arra az egyik mód az, hogy minél több linkgyűjteménybe regisztrálja magát. Célszerű ezt olyan linkgyűjteménnyel megtenni, aminek magas a PR értéke. Ennek az oldalnak 3-as. Tehát, akinek nincs legalább hármas PR értékű honlapja az csak nyer vele. Kétszeresen is:

  1. Javul saját pagerank értéke
  2. Az oldalról elvétve látogatók is jönnek.

Ez az oldal az első feltételnek felel meg jobban: A linkgyűjteményekhez viszonyítottan elég jó pagerankja van ennek az oldalnak.

De miért nem felel meg a második követelménynek igazából? Mert, ha keresni akarok valami konkrét célú linket, akkor szinte semmi segítséget nem nyújt. Van néhány - egyébként népszerű és hasznos - témakör megjelölve, de semmi egyéb segítséget nem kapok.

  1. Nincs keresés funkció, amivel a linkek mennyiségét egy kicsit tovább lehetne szűkíteni.
  2. Nincs a linkekhez egy kicsit részletesebb magyarázat, pedig regisztrációkor kéri. Milyen egyszerű lenne, ha a regisztrációkor bekért egyéb megjegyzés előugrana, ha a kurzort a link fölé viszem. Ezzel az igazán apró programozási trükkel a használhatóság is lényegesen javulna.

 A honlap egyébként úgy, ahogy van betölti funkcióját. Szerintem érdemes regisztrálni...

u.i: a regisztráció egyszerű, a reakcióidő korrekt...
uu.i: A viszontlink  kérése udvarias és nem tolakodó. (Ezért tettem ide a linket én is nofollow módon!)

www.hasznoslinkek.hu

Linkgyűjtemény

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr97564793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása