Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.07.15. 20:06 Popup Akadémikus

honlapkritika: allvanyepites.hu

Nem leszek kíméletes!

Szép az intró. (Már amennyire) De minden másodperc, amit a látogatód az intró megtekintésével tölt azelől vesz el időt, hogy azon gondolkozzon, hogy mit és hogyan vegyen Tőled. És nincs semmi reklámereje. Amennyi idő a programozó ezzel töltött, inkább olyanra kellett volna fordítani, ami bevételt hoz. Például: marketing és SEO.
Ebből arra következtetek, hogy a honlapot nem arra készíttetted, hogy eladja szolgáltatásodat, hanem hogy bemutassa a céget. Ahhoz pedig elég keveset mond el.
Sajnos ugyanígy bánt a honlap készítője azzal is, hogy megtalálja az oldalt. Szinte semmi SEO. Itt mutatok egy nagyszerű eszközt, amivel le tudod ellenőrizni hoyg miért nem talál rád a google: Ha ide kattintasz elmondom, hogy miért nem talál rád a google.
Még egy fricska: Komolyan gondolod, hogy valaki ki fogja tölteni azt az adatlapot, amit az ajánlatkérésre tettél? Vajon tényleg minden megrendelő tudja, hogy mi az a munkamagasság? Mennyi az optimális feljáró szám?
Tovább: Rákattintok a piactér menüpontra és mit látok? Kapcsolatfelvételi űrlapot. Rákattintok a hírlevél gombra és megint egy űrlap. Kitöltöm... elküldöm és nem történik semmi. (illetve azért valami igen... lefagy az oldal) Ha nincs a honlapon kész egy menüpont, akkor inkább ne is legyen ott...
Nagy hiba, hogy cégedet a cégnévvel kívánod reklámozni. Kattints ide és olvass erről itt részletesebben. A képgaléria iszonyatosan lassan töltődik be. (a képek méretét a megjelenítési mérethez kellene igazítani!) Pedig elég mutatósra sikerült.
A referenciaoldal pedig csak név felsorolás. Itt kellenének a képek... Csak a nevek láttán senki sem fog "hasra esni". Próbáld meg: az elégedett vevőktől kérj rövid referencialevelet, amiben leírja, hogy mennyire elégedett volt veled. Az egyik leírja, hogy gyors voltál, a másik: hogy korrekt az ár, a harmadik: milyen tisztán dolgoztok, stb. Mindezt névvel elérhetőséggel. Szóval nagyob lenne a bizalom...

Szerintem nem véletlenül nincs a honlapon a honlap készítőjének elérhetősége.

Mindent, amit írtam tisztán a jobbítás szándékával tettem, még ha fáj is. HA tévednék, győzz meg arról, hogy nincs igazam... Elfogadom a kritika kritikáját!
 

www.allvanyepites.hu

2 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr54568740

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: price of gold and silver 2017.10.21. 14:54:41

Adderall while pregnant - gaunenh

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

e-Softver.hu · http://e-softver.hu 2008.07.16. 08:13:11

Nálam nem tölti be az oldalt sem. Lehet a kritika után leszedték. :)

Jani · http://www.parkapcsolatok.hu/ 2008.07.16. 13:03:57

Az oldal működik, de egyes menük funkcionalitása nagyon nem. Biztos, hogy a flash volt a legjobb megoldás? Jó az animáció, tudnod kell, hogy még nem minden böngésző és ember barátkozott meg a flash működésével. (Pl ha az adott leendő ügyfél nem tudja normálisan kezelni, vagy nem működik az ő böngészőjében, akkor azt az ügyfelet nagy valószínűséggel buktad!) Csak annyit, hogy a legnagyobb leghíresebb oldalak is csak bizonyos dolgokat működtetnek flashel de nem egy egész honlaprendszert. Gondolom sok munka és pénz van már benne, akkor legalább a készítője rendesen megcsinálta volna a-z-ig.
süti beállítások módosítása