Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.07.22. 08:49 Popup Akadémikus

honlapkritika: solvingteam.hu

Ez vad kritika lesz, de nem ellened, hanem érted...

Kezdem az intróval.

Aki flash-es weboldalakat akar eladni, annak legyen flash az oldalán. Legyen az izléses és harmonikus, mint ez az oldal... (Bár marketing szempontjából továbbra sem tartom jó dolognak.)

Hadd kezdjem a cégnévvel: ez még nem annyira befutott név, hogy ez legyen a legfontosabb a title tagban. Erről már írtam korábban: ide kattintva elolvashatod.

A címsor végére sohase tegyél pontot,  mert a gondolat lezárását jelenti. Olyan helyre, meg ahová nem kell "!" oda nem kellene tenni...

Navigáció: szerintem a menüpontok felirata nehezen olvasható...

Azt írtad valamelyik menüpontban: "Az élet egy nagyon béna játék"... szerintem meg a nehezen olvasható (rossz tipográfiájú) szöveg.

Előnézeti tervek: Nem is értem, hogy hogyan lehet grafikusnak saját honlapján ilyen oda nem illő gombokat fabrikálnia a linkekhez...

Az árképzés és árkölzés módjáról három korábbi cikkem volt: ajánlom figyelmedbe.

tanfolyam 1 árközlés
Kattints ide az olvasáshoz!

tanfolyam 2 árközlés
KAttints ide az olvasáshoz!

tanfoylam 3 áremelés
Kattints ide az olvasáshoz!

Amit viszont meg kell dícsérjek az a tipográfia, amit a jpg és pdf fájlban használtál. Kész felüdülés a nyomasztó fekete hátterű honlapodhoz képest.

Biztos vagyok benne, hogyha írnál hírlevelet, akkor lenne saját témád, amivel elkápráztatnád a látogatóidat szakértelmedről. De ha nincs, akkor itt mutatok egy olyan helyet, ahol ötleteket meríthetsz saját hírlevleidhez. Mert a hírlevél fontos!

Végül a SEO. Lehet, hogy az oldalszerkesztés miatt, van de nagyon kevés arcot mutatsz a google felé. Foglalkozz egy kicsit a keresőoptimalizálással! Onnan látható, hogy nem fogalkozol ezzel, hogy a google számára nagyon fontosnak tartott meta tag-eket nem használod. Itt mutatok helyet, hol tanulhatsz róla: Kattints ide, ha van még türelmed régebbi cikkeimet olvasni.

Mondtam, hogy  nem leszek kíméletes, de remélem legalább hasznos voltam.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr49578166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

johnsmith 2009.06.22. 23:52:30

a képek feltűnően rossz minőségűek, az árképzés káosz
süti beállítások módosítása