Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.07.23. 09:09 Popup Akadémikus

honlapkritika: zene.sk

 

A zene nem ismer határokat!

A zene.sk sem!

Ezen a közösségi portálon nehéz volt hibát találni. MInden rajta van, ami ezt a közösséget érdekli. Hírek, fórum, üzenőfal.

Amit viszont nem értek: miért nem törekszetek arra, hogy minél többen legyenek regisztrált tagok? Miért nem mondjátok el, hogy milyen előnyökkel jár, ha valaki feliratkozik. Mit kap? Hírleveleket? Jogosultságot? Klubtagságot? Az email cím és a név nagyon érzékeny adat. Csak olyannak adom meg, akitől tudom, hogy mit kapok és mire számíthatok. Javaslom: néhány sorban mondjátok el ezeket és ne csak oylan szárazon kérjétek el a látogatók adatait.

Egyre több a nagyfelbontású monitor. Lehet, hogy célszerűbb lenne szélességi határokat megadni a 100 % iszonyatosan nézhet ki egy 1600-as monitoron... (Már 1200 környékén is túl szélesek a sorok.)

SEO: A title tagban nem éppen keresőbarát a cikkek, hírek stb szöveg...

Gratulálok!

www.zene.sk

 

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr81581160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bl · http://www.varnyu.eu 2008.11.05. 08:47:08

Szerintem könnyen átlátható, kezelhető, gyors a honlap.
süti beállítások módosítása