Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.07.26. 12:00 Popup Akadémikus

honlapkritika: linkek.wyw.hu

Navigálás: Nem egészen egyértelmű nekem, hogy oldalon belüli hivatkozásnak miért kell új lapon megjelennie. Nekem logikiusabb lenne, ha a főoldalra szeretnék jutni, akkor miért új ablakban jelenik meg. Amikor logikus az az, hogyha egy adott (oldalon kívülre mutató) linkre kattintok, akkor új ablak, de amikor csak a főoldalra akarok visszamenni, akkor nem. A keresésnél viszont épp az lenne a logikus, hogy ne azon az oldalon jelenjen meg az eredmény, ahova már eddig eljutottam. (Ez teljesen szubjektív vélemény! Minden emberhez nem lehet alkalmazkodni. Ezért ne is feltétlenül hallgass rám, de azért nem ártana egy kis közvéleménykutatást csinálni a látogatók között. A szavazást ráadásul szeretik a látogatók!)

Hasznosság: Megpróbáltam keresni a főoldalon (ügyvéd) szóra : sajnos nincs találat. Ha a wyw keresővel keresek, akkor meg van találat. Nem érthető! Tisztázni kellene, hogy a wyw kereső a neten keres, a kereső meg a wyw-ben. Nem ismerheti mindenki a wyw renszert!

Regisztráció: Ha a főoldalról szeretnék linket ajánlani, akkor a megfelelő kategória kiválasztása borzasztóan nehézkes. Egyszerűbb lenne néhány egymást követő legördülő. (Tudom, programozástechnikailag nem, de ez a látogatókat nem naygon érdekli.)

Grafikailag letisztult linkgyűjtemény!

A magas PR érték is mutat valamit. Nem egy kezdő katalógusról van szó. Ajánlom mindnekinek, akit nem zavar, hogy viszontlinkkel pont annyi PR-t veszíthet, mint amennyit a bejövő link "hoz" a konyhára.

linkek.wyw.hu

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr44586419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazz · http://www.wyw.hu/ 2008.09.06. 23:09:16

Kritika, a kritikusnak... :)

Sajnos, a két hivatkozásból, egyik sem jó. :) A képről linkelt hivatkozásban elírás van (www.linkak.wyw.hu/), a szövegesben pedig, a www előtag nem kell, mivel aldomainről van szó. A linkek.wyw.hu, a wyw tematikus katalógusok gyűjtő oldala, ezért találtuk logikusabbank, ha a katalógusok új ablakban nyílnak meg. Oldalon belüli keresésnél viszont az a logikus, ha az adott oldal belső információi nem külső hanem belső ablakban nyílnak meg.

jazz · http://linkek.wyw.hu/ 2008.09.21. 18:37:39

2. próbálkozás... :) Kritika a honlapkritikusnak! "Sajnos, a két hivatkozásból, egyik sem jó". Sajnos a honlapkritikus, úgy tűnik nem olvassa a bejegyzéseket, mert ha igen, illő lenne kijavítani a hibás url címeket...

inkvizítor · http://www.honlapkritika.blog.hu 2008.09.21. 19:11:29

Javítottam, de nem ellenőriztem!
Most javítom és ellenőrzöm is.

jazz 2008.09.26. 21:18:39

Köszi!

:) Így már korrekt.

Netallica 2008.10.04. 23:03:45

Szerintem is elég profi ez az wyw rendszer. Egyszerű, de elérhető minden fontos funkció. Olyan amilyennek egy linktárnak lennie kell.

A grafika nekem is bejön :D
süti beállítások módosítása