Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.07.28. 12:38 Popup Akadémikus

honlapkritika: herbal.hu

Igazából nem értem, hogy egy ilyen nagy nemzetközi cég miért nem ad arra, hogy a google-ben jó helyen legyen. A meta tag-ek használata szinte a nullával egyezik. Ha egy kicsit utánanézne a honlap programozója hogy hogyan lehet előre kerülni a google találati listán, akkor nem kellene félni a konkurenciától. Nem csak a szövegben megfelelő (?) kulcsszósűrűség a fontos. De erről ide kattintva lehet többet olvasni.

Félreértés ne essék: látom, hogy a herbalife szóra kemény seozás történik, de más, a látogatók számára fontos hívószavakra elég hanyag a kulcsszó sűrűség. Szerintem ugyanis fontosabb az egészséggel kapcsolatos hívószó, mint a "herbalife" szó. MIért? Aki ismeri a Herbalife szót az úgyis megtalálja az oldalt, de aki csak az egészséges életmóddal kapcsolatban keres infót az nehezen talál ide.

Navigáció:
Nem értem, hogy a nyitóoldalon miért van egy hatalmas gomb arra, hogy a főoldalt újra letölthessem? És alatta van három bannernek tűnő kép, amihez viszont nincs link rendelve.
Ugyancsak "navigációs" kérdés, hogy a termékek neve alá van húzva. Olyan mintha link lenne. De nem az. (Pl. szépség kívülről menüpontnál)

Marketing:
Nem hiszem, hogy mindenki végig akar hallgatni egy előadást a termékekről. Nem hiszem, hogy feltétlenül személyesen akar találkozni megrendeléskor. MIért nincs az ilyen látogatóknak egy online webáruház. Szerintem, ha nagy ügyfélkör van már, akkor igen rövid idő alatt megtérülne egy webáruház fejlesztése. Pont azoknak, akiknek nem a duma kell, hanem a termék. Nem is értem, hogy miért nincs közvetlenül netes értékesítés. Aztán, ha annyira akarod, és lesz is rá időd, akkor az online megrendeléseket személyesen kézbesítheted. Miért ne?!? A webáruházi megrendelésnél választható szállítási mód lehet az, hogy ingyen házhoz viszem.

Ami nagyon tetszik, hogy nem akar az oldal egyből MLM dügynöknek beszervezni, hanem csak úgy szépen finoman az utolsó menüpontban és ott sem túl agresszíven.

www.herbal.hu

Marketing

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr88586472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanka · http://www.abbcenter.com/a_penztarcafitnessz 2008.09.05. 20:29:04

Nekem tetszik, ízléses.
És azért vagyunk itt, hogy a hibákat kijavítsuk.
süti beállítások módosítása