Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.07.30. 13:24 Popup Akadémikus

honlakritika: kalandtabor.tuti.hu

Amit azonnal levennék a lapról:

A hirdetések, amiket nem te tettél ki az oldalra. Tudom, ez egy ingyenes oldal. De tényleg nincs egyszeri 8 - 9 eFt-od hogy domain nevet és tárhelyet vegyél egy évre? Hogy ennyiért nem lehet? Tévedsz! Tárhelyre évi 5,500 Ft domain regre, pedig 2,700 Ft is elég! Kattints a kozvetlen eléréshez! vagy ide hogy megtudd hogy miért: Kattints ide a magyarázatért!

Levenném a lapról az "üdvözöllek honlapunkon fényreklámot. Minek? Ez nem udvariassági kérdés! Azt olvasgassa az illető ahelyett, hogy csomagolna a kalandtúrához?

Levenném azt a :-) :-D :-) :-D:-) :-D:-) :-D sorozatot a lap aljáról.

Átalakítanám a "futó-galériát". Olyan gyorsan szalad, hogy az embernek hányingere lesz, szédülni kezd, ha sokáig nézi.

Marketing:
Amit feltennék: szöveges-képes élménybeszámolókat korábbi táborokból. Ha van egy kis humorérzéked - márpedig miért ne lenne - akkor olvasmányos élménybeszámolóiddal vonzanád a megrendeléseket. Így egy kicsit zsákbamacska az egész...

Színek:
SZerintem zöldre kék betűkkel írni nem a legjobb ötlet. Inkább az oldal szélein levő zöldet alkalmaznám kiemelésre. (Figyelemfelkeltésre pedig a sárgát, ami jelenleg is jó és harmonikus.)

Tipográfia:
Egy korábbi írásomban szóltam már a középre igazításról (is) és egyebekről. Kattints ide az olvasáshoz! A középre igazított szöveget garantáltan kevesebben olvassák el!

SEO:
Olvass egy kicsit erről. Kattints ide, hogy megtudd: hogyan lehet több látogatód egy pici munkával.

 

www.kalandtabor.tuti.hu

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr83586518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása