Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.07.31. 14:05 Popup Akadémikus

honalpkritika: rblmarketing.hu

Mintaszerű marketing oldal!

Helyén van a grafika, a marketing szöveg, a navigáció

Apróbb észrevétel: a világoskék betűk fehér alapon tft monitoron nehezen olvasható. Ugyanígy túl kicsi kontraszt miatt egybefolyik néhány fotó a háttérrel. A times betűtípus csak a nagyobb betűméreteknél olvasható kifogástalanul. Minél kisebb a betű, annál nehezebb az olvashatóság. Ez egy nehéz döntés, mert a fejlécben pedig kifejezetten jól néz ki.

SEO:
Iszonyatosan hosszú meta keywords és pont emiatt nem releváns. És egy  tanács: sohase kezdjed a title tag-et és a desc tag-et a cégnévvel! Nem ez a legfontosabb, amit a google-nek mutani akarsz, hanem a tevékenységed. A kulcsszó sűdűséget is egy kicsit igazítani kellene, hogy a google-nek jobban  tetsszen: ide kattintva további magyarázatokat tudhatsz meg erről.

Marketing:
Ha ide kattintasz, akkor többet is megtudhatsz arról, hogy mit hagysz ki, ha nem csinálsz hírleveleket.

Én magam - ritkán szoktam elsőként a vélemény csillagokra kattintani, de most kivételt teszek és - ötösre osztályozom. Az a kicsi hiba kevés ahhoz, hogy négyesre rontsa le a minősítést.

 

www.rblmarketing.hu

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr9586573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rönky Balázs · http://www.rblmarketing.hu 2008.12.02. 23:28:27

Nem ír senki semmit? Én még sem fényezhetem magunk...
süti beállítások módosítása