Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.08.05. 08:16 Popup Akadémikus

honlapkritika: kalemandra.extra.hu (hobbi oldal)

Ez az első honlap, ami a www.honlapkritika.hu oldalon is megjelenik. Egy darabig együtt fut a rendszer. A honlapkritika oldalon fog hamarabb megjelenni a kritika.

Kezdjük akkor a kritikát:

Ez az első honlap, ami a www.honlapkritika.hu oldalon is megjelenik. Egy darabig együtt fut a rendszer. A honlapkritika oldalon fog hamarabb megjelenni a kritika.

Kezdjük akkor a kritikát:

Ami tetszik:

Külső megjelenés:

Egy művésztől nem is lehet másmilyen oldalt várni, mint olyat, amelyikben minden szín és megjelenés a helyén van. Az oldal harmonikus benyomást kelt.
10/10

Navigáció:
A gombok egyértelműen mutatják, hogy mi lesz azon az oldalon, ahová kattintok. Talán egyetlen kivétel van, a "Láncszemek" menüpontnál. Itt magán az oldalon kellene egy kis magyarázat, hogy mit értesz Te lánszemek alatt. Tudod nem mindenki művészlélek aki egyből bele tudja élni magát a Te gondolatmenetedbe. 8-) Ha még nincs az oldal minden menüpontja kész, akkor inkább ne legyen ott a vakvágányra vezető gomb. (Tudom, hogy ez egy fejlesztés alatt levő honlapon gyakran előfordul, ezért nem is vontam le emiatt sokat...)
10/8

MArketing:
NAgyon tetszik, hogy meg szeretnél tudni többet a látogatóidról. (Vagyis kikérdezed a véleményüket. Összesítésben mégis egy kicsit le kell rontanom a minősítést, mert egyelőre nem foglalkozik a lap az értékesítéssel. A 2 pontot épp ezért a kérdésért kapod. Egy pontot azért adok, mert nagyon jó a szlogened. (Talán lehetne látványosabbá (feltűnőbbé tenni)
10/3

Ami nem tetszik:

SEO:
Lehet, hogy még nem hallotál róla, hogy hogyan lehet népszerűsítened a honlapot? Hogyan tudsz a google találati listán előre kerülni? Ha ide kattintasz, olyan honlapra jutsz, amelyik erről mindent elmond.
10/0

Marketing:
Azt hiszem értem, hogy miért nincs tisztázva, hogy ennek a honlapnak célja nem csak a bemutatkozás, hanem az is, hogy esetleg néhány mandala festési megrendelés befusson. Gondolom, hogy ez mentalitás kérdése: Te művész vagy, a pénz másodlagos. Pedig - úgy gondolom - rengetegen keresnek a neten ilyen keleti kultúrával foglalkozó művészeti alkotásokat. Mit tennék?
Először is: Elmondanám a főoldalon, hogy mi is az a mandala. Csak ezután mutatkoznék be. (Bemutatkozó szöveg nagyon jó, de nincs a helyén.)
Másodszor: Tennék fel a honlapra egy hírlevél dolgot. A látogatóid nem fogják tudni megjegyezni a honlapod nevét. Erre emlékeztetned kell őket. A legjobb módszer a hírlevél. Ha ide kattintasz, olyan honlapra jutsz, amelyik erről mindent elmond.
Harmadszor: Ha vannak referenciamunkáid honlapkszítésben, akkor arra célszerű lenne egy kis képernyőképet feltenned.

Tárhely:
Megbíznál abban a kínai fogorvosban, aki a Józsefvárosi piacon ingyen fúr fogat? MI lenne arról az emberről a véleményed, aki ilyen fogorvoshoz jár.  Kattints ide, hogy többet olvass erről és van egy javaslatom is a tanulmány végén.

www.kalemandra.extra.hu

Marketing, webdesign, honlapkészítés

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr64594345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bl · http://www.varnyu.eu 2008.11.05. 08:43:51

Nekem tetszenek az alkotásaid, de a megjelenítésülk lehetne kissé misztikusabb, kevésbé hétköznapibb, az mindenképp jót tenne nekik.
Nem találtam fórumot, vagy levélírási lehetőséget a szerző felé. Szerintem jó dolog, ha látjuk mások véleményét.
süti beállítások módosítása