Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.03.25. 16:52 Popup Akadémikus

honlapkritika.blog szofthard

Igazán nem sok hiányzik ahhoz, hogy ebből az honlapból egy nyerő honlap legyen... A grafika indulása nem annyira rossz... Csak egy kicsit... Csak a háttéren kellene valamit változtatni. A webgrafika részletesebb kritikát rábízom a profikra. Mit kell levenni, mit kell rátenni stb...Valami nagyon szép van itt kialakulóban. Mint, amikor a dávid szobor még csak egy márványtömb volt.

Akár hiszed, akár nem ezen az oldalon is célszerű lenne a vevőket magad mellett elkötelezni. Annyi ilyen honlap van. De, hogy Te aktuálisabb lehess bárkinél itt van egy titkos recept... Ráadásul még ingyenes!

A kritikát még folytatni fogom, de most sajnos csak ennyire volt időm...

 www.szofthard.hu

5 komment

Címkék: honlap webdesign webdizájn honlapdesign honlapdizájn webgrafikus webgrafika


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr68393564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árgyelán Zoltán · http://www.weblapstilus.hu 2008.03.27. 12:25:26

Sziasztok!

megpróbálom röviden megfogalmazni a véleményem e honlapról.
Az első benyomással is már problémám van. Az hogy az oldal nehezen olvasható a álló háttér miatt az még talán rendben van.
De a scrolozás az kicsit gáz.

Inkább tegyél egy sima kép nélküli hátteret és a "reklámot jó el elehet helyezni az oldal mondjuk jobb oldalán.
Lehet, hogy csak én látom de véleményem szerint az oldal olyan hatást kelt mint ha abbahagyták volna a fejlesztését.
Biztos nem néztétek meg de FF-ben szét van hullva az oldal. Lehet, hogy IE még mindig a fő böngésző de ere is oda kell figyelni.

SEO: Title: "üdvözöljük a föoldalon" ?
pl: Ip telefon csomagok, kedvezőbb áron

Rövid átnézésem alapján azt látom , hogy sok mindennel foglalkozol. Nem találtam a fő tevékenységet.
Bocs, de segíteni akarok!

Sós János · http://www.saptippek.hu 2008.03.28. 10:14:31

Valahogy nekem is ez jut eszembe mikor az oldalt nézem: Megy ez még egyáltalán? A háttér miatt nem biztos hogy visszajönnék erre az oldalra, annyira rémisztő. Az, hogy a felette lévő "menü" áttetsző, szép dolog, de hogy az egészet scrollozni lehet, nagyon nincs a helyén. Olyan amatőr kinézete, szaga van a dolognak. Te vásárolnál egy amatőrtől, illetve annak látszó helyről? Én elkülöníteném a termékeiteket vasra, szoftverre, és szolgáltatásra. Első blikkre nem egyértelmű, mivel foglalkoztok. Mit szeretnétek eladni? ADSL-t, vagy alaplapot?
A szavazás nagyon tetszik, a nyereményjáték nem. Miért nem emeled ki a nyereményjátékot? Pici betűkkel ott kullog valamilyen tartalom alatt. Én ha azt szeretném, hogy több ADSL előfizetést vegyenek tőlem, s ezért nyereményjátékot indítanék, nem az apróbetűs részbe raknám be. Remélem valamit tudtam segíteni meglátásaimmal.

Sós János · http://www.saptippek.hu 2008.03.28. 10:33:18

Még egy észrevétel: Az oldal nekem Firefox alatt esik szét, legalábbis a jobb oldala, ahol az online látogatók száma található. Ez a rész teljesen lecsúszott a lap aljára, a teteje ott kezdődik, ahol a középső rész véget ér.

kciN 2008.04.08. 20:23:54

Sziasztok! Bevallom, jogos kritikák. A háttér már válltoztatva lett, de nagy felbontásnál ez sem jó. A kritikák alapján próbálok majd válltoztatni. Az oldal gyorsan készült (2nap), mert az előzőt feltörték. De lesz időm és foglalkozok vele. Üdv!

Popup Akadémikus · http://www.popupkeszito.hu 2008.04.08. 22:07:43

Miért ragaszkodsz ahoz a háttérhez. Próbáld meg teljesen üresen hagyni... Szerintem úgy lesz a jó...
süti beállítások módosítása