Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.05.19. 09:30 Popup Akadémikus

honlapkritika Várra járók honlapja

Még időben szólok! Az az ilyen ingyenes honlapok sokba fognak kerülni. Hogy miért azt itt elmondom!
Szóval az ingyenes tárhely reklámjai helyett inkább saját adsense, etarget, ctnetwork hiredtéseket kellene beletenni. Abból többszöröse kijönne annak, mint amibe a fizetős tárhely kerül.
Tetszik viszont a vérbeli - várbeli szójáték. Lehet, hogy jobb lenne íyg domain nevet lefoglalni, mint a varrajarok.hu névvel. De ez csak egy vélemény...
A térképen levő pontok Alt szövegét inkább ki kellene javítani. (jelenleg a kódrészlet látható) Ezt a google, de a látogatók sem szeretik.

Volna egy apró ötletem. Azt hiszem Mikszáth-nak vannak a magyar várak legendáiról naygon klassz novellái, esszéi. Érdemes lenne ezeket az adott várhoz kapcsolni.


www.varrajarok.fw.hu/

4 komment

Címkék: dizájn design banner grafika optimalizálás webdesign grafikus webdizájn honlapdesign honlapkritika honlapdizájn honlap minősítés webgrafika


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr51454687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szpetya 2008.05.19. 11:48:01

Van egy karakterkódolási hiba az oldalon Vártúráink/6. oldal

Off

A helyesírási hibákra figyeljünk már oda

Üdv
P

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2008.05.19. 16:51:47

Én így hirtelen az RSS hiányát vettem észre a weblapon. Ugyanis sokszor ha megtetszik egy oldal, de nincs kedvem vagy időm sokat időzni rajta, akkor egyszerűen feliratkozok az RSS csatornájára. Itt ezt most nem lehet.

A "Vendégkönyv" kicsit régimódinak tűnik, talán jobb lenne más nevet adni neki ("Írj nekünk, szólj hozzá, stb.) Az sem volna rossz, ha külön lehetne a várbemutatásokat valamilyen módon értékelni, direkt hozzászólni, így a többiek is látnák a véleményeket.

Ezek persze nem túl fontos dolgok, de kicsit megdobhatják az aktivitást, és így a látogatottságot.

Egyébként tetszik, és sok sikert hozzá! :)

Gabi · http://www.hiteltanacsadas.shp.hu 2008.05.21. 10:42:20

Tetsszett a lapod, kellemes és hasznos kikapcsolódást, nyújtott.
Sok sikert hozzá.

Nézelődő · http://amofrart.com 2008.05.22. 20:33:41

Nekem nagyon tetszik az oldal témája. A design csapnivaló, de mit sem számít ha jó a tartalom.
Bár szerintem azon is lehetne még bővíteni. Tudom, hogy sok idő meg fáradtság, de írhatnátok bővebben a túrákról. Miért ingyenes tárhely? Ha azt a reklámsávot te "adnád ki" (adsens,etarget, vagy ilyesmi) bőven meglenne a tárhelyre való pénz...
süti beállítások módosítása