Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.03.13. 12:40 Popup Akadémikus

honlapkritika.blog új témája www.dvdpolirmester.hu

Szolgálati közlemény 2008.03.14.  

El kell dönteni egy oldalról, hogy az szép legyen, vagy olyan, amelyik pénzt termel.

Első körben ez itt nem sikerült: Az oldal se nem szép, se nem "eladós". Illetve javítanék: a szépséghez már nem kellene sok, csak egy kicsit rendezettnek kellene lennie. (Semmiféleképpen nem tennék fel annyi márkanevet a honlapra. Nagyon eltereli a figyelmet. Egy kicsit kusza az egész...)

Miért nem jó a lap elrendezése: mert a legfontosabb helyen, ahol a marketing információkat várjuk, vagyis a honlap fókuszában egy "mutatós" DVD kép van. Külön keresnem kell, hogy a nekem szóló információk hol is vannak a lapon. (Csak a teljesképernyős 1280x1024-es teljes képernyős oldalon látni az egészet egyszerre... Én nem szeretek scrollozni, ha már ilyen nagy a képernyőm.)

Ráadásul, mintha a SEO-ra egyáltalán nem fordítanál figyelmet: A következő szavak egyáltalán nem fordulnak elő az oldalon: "polírozás, esztergom, disc, disc, javítás, javítás, karcmentesítés, adatmentés". (csak a kulcsszavak közt szerepel, de az oldalon sehol! Ez nagy SEO hiba!) És kitalálhatnál még relevánsabb kifejezést a kulcsszavak közé. (szerintem a javítás - még ha kétszer is írod le - nem olyan szó, amire a neten keresnek.)A Meta description tag pedig teljesen hiányzik. Hogyan várod el, hogy íyg a keresőlista elejére kerülj.

Meg kellene gondolnod, hogy az Esztergom szó jó-e egyáltalán a kulcsszavak között. Hiszen Te országosan szeretnéd ezt a tevékenységet folytatni nem?!?

Volna is egyből egy javaslatom az első oldal közepére tedd ki a GYIK-et, de ne így! Inkább arról írj, hogy, ha valakinek ilyen gondja van, akkor megtalálta cégedet, tehát egy szóval se írd le, hogy GYIK. Csak írd le, hogy milyen gondokra adsz korrekt és gyors megoldást...

Az embereket ez érdekli és nem az, hogy üdvözlöd őket. Amikor személyesen beszélgettünk erről az oldaladról olyan jól m eg tudtad fogalmazni azt, hogy miben különbözöl a többi ilyen cégtől. (Ha jól emlékszem azt mondtad, hogy ha dvd tékája van valakinek akkor marha gyorsan és a legjobb áron te tudod ezt csinálni) Hát akkor azt írd le és ne azt, amit mindenki állít magáról! De ne úgy, ahogy eddig írtad! ÍRj arról, hogy mennyivel nőhet a dvd tékának a forgalma, ha nem karcos dvd-ket ad. Vagy miért lesz neki jó, ha nálad vesz. Tehát fókuszálj a vevő vágyaira és ne arra, hogy te milyen jó vagy..

Őszinte kritikát kértél: megkaptad...

www.dvdpolirmester.hu

Arról még nem is beszéltem, hogy neked biztosan van vagy 30 ötleted, a DVD-vel kapcsolatban. Iratkozzon fel mindenki a tájékoztatódra emailben. VAgy vállald, hogy minden friss DVD témáról küldesz egy gyorstájékoztatót. Ha az ügyfeled hasznos infót kap tőled, akkor nem fog elfelejteni akkor sem, ha megrendelnie kell majd nálad.

 

Szólj hozzá!

Címkék: seo online marketing optimalizálás kulcsszavak


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr5375967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása