Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.04.21. 09:30 Popup Akadémikus

honlapkritika: cdgyartas.hu

Nehogy azt hidd, hogy aki megtalálta oldaladat egyből azon gondolkozik, hogy venni akar valamit tőled! Ezt azért mondom, mert kedvenc témám az, hogy ha már itt van a vevő, akkor ne engedd el. (Részleteket itt mondom el!)

Légy nyugodt! Már csak röviden és egy-két apró hiba:

  • Ha valamelyik oldalra elkalandozok, akkor nincs lehetőség a visszalépésre a főoldalhoz.
  • 27631/edit#page=0;s=%3E%3E%3E;posts=20 végződésű linkeknél jobban szereti a google a dvd_sablon végződésű linkeket. (SEO-ban plusz jó pont a releváns elnevezésű link
  • A www.szuperlemez.hu oldalad jobban tetszett... Az jobban végigvezet ez értékesítési folyamaton. Azért az oldaladért dícséretet is érdemelsz!

 

www.cdgyartas.hu

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr100426499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OnlineNinja · http://www.online-milliomos.hu/ 2008.04.21. 10:14:56

1.

Megnéztem mekkora tételben gyártotok+áraitokat, akiknek konkrét elképzelése van, azokat az oldal által sugallt professzionalizmus azonnal leveszi a lábáról.

Egy szóval tetszik.

2.

Sokan vannak, akiknek van pénzük, de még nem érzik annak a fontosságát, hogy az anyagaikat ebben a formában is megjelenítsék.

Őket ez a honlap nem szólítja meg.

4.

A Wolf Gábor mit szólt az oldalatokhoz? :-)

OnlineNinja · http://www.online-milliomos.hu/ 2008.04.21. 10:18:00

Hoppá, lemaradt.

3.

A kapcsolatfelvételi űrlapnál tetszik a sokféle elérhetőség, a skype jelenléte nagyon jó.

LinkUnderground · http://www.linkunderground.hu 2008.04.24. 00:25:59

Nagyon rendben van, engem csak az "zavar", hogy a két oldal végülis egy oldal... elégé egymásba van integrálva.

tom · http://www.szuperlemez.hu 2008.04.25. 13:14:36

Szia!Köszi az építő kritikát. A 2-es ponttal tisztában vagyunk, de nem tudtunk olyan weboldalt kreálni, aki a direkt keresőket és a bizonytalanokat egyaránt megszólítja. Max. tervben van véve egy őket megszólító szöveg, ami a képernyőre "hull".... Vagy kellene számukra egy külön oldal. ???

inkvizítor 2008.04.25. 13:40:37

Imádok vitatkozni!

Onlineninja! Most Veled vitatkoznék!

Szerintem mindegy, hogy éppen idetévedt látogatóról van-e szó, vayg olyanról aki már hallott róla. Mindkettőt meg kell fogni. Lehet, hogy éppen most néz körül az "áldozatunk" a konkurens ajánlatok között. Még akkor is meg kell fogni őt, ha már vevő volt. Még véletlenül se menjen máshová!
Nyereséget, előnyt, profitot, hasznot, örömöt! Mi az amit te kínálni tudsz? Na ez legyen a nyitómondat függetlenül attól, hogy ki nézi meg az oldalt. A vágyak teljesülését mindenki szereti. Ígérj neki olyat, amit a konkurenciád nem ígér! Bánj tehát minden ügyfeleddel úgy, ahogy az első alkalommal kiszolgálod. Ha kevesebbet kap, akkor nem jön vissza!
Önmagában a popup technika csak akkor jó, ha valami tényleg nagyon rendkívülit kínálsz. Jó, ha a popup ablak csak egyszer ugrik fel és többet - akár a következő letöltés alkalmával - sem jelenik meg.
Én legjobbnak azt látom, ha jól pofáncsap a szöveggel. Aztán 2-3 mp múlva eltűnik, de ugyanaz a szimbólum ott marad valahol a honlapon mindig egy kicsit szem előtt.
Nem a legjobb a szöveg, de valahogy úgy, ahogy a www.eujogasz.hu oldalon lehet látni. (És annál nem nehéz jobbat csinálni...)

ryncaise · http://abbcenter.com/gitar 2008.04.28. 08:04:02

Nekem bejönne az oldal, bár a zöld-narancs kombináció irritája a szemem! (ízlés dolga) A kis videót jó ötletnek tartom, felkelti az ember érdeklődését az oldal iránz, ám korántsem szükséges a megrendelések számának növeléséhez! Mert ugye, kit rdekel, hogy készül a gyufa, lényeg, hogy lehessen kapni!
süti beállítások módosítása