Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.03.14. 08:43 Popup Akadémikus

honlapkritika.blog.hu teszteli: drcopy.hu

Szolgálati közlemény 2008.03.14. Kattints ide!  

Éppen a közelmúltban akartam fénymásolót venni magamnak. Keresgettem, keresgettem, feladtam. Nem találtam olyan honlapot, ahol a fénymásológépekről korrekt (legalább kissé) független összehasonlítást kaptam volna.

Mennyi a tényleges üzemeltetési költség?
Milyen teljesítményre milyen gépet ajánlanak?

Ha pedig nem vagy márkafüggetlen, akkor csinálj egy blogot, vagy fórumot, vagy szólj hozzá egy bloghoz vagy egy fórumhoz anonym szakértőként. Aztán idézd saját magadat, hogy "Mások is ezt mondják." Ez az effektus nagyon sokat számít marketing szempontból. Sokat emelne a honlap bizalmán, ha néhány régebbi ügyfeled (esetleg fényképes) véleménye is szerepelne a honlapodon, hogy ő mennyire meg volt elégedve veletek és miért... De naygon fontos, ha valamilyen ilyne helyre hivatkozol, akkor az ottani vélemény megkérdőjelezhetetlen és korrekt legyen. (Blama lenne, ha a blog bejegyzésed után egyből ott lenne valakinek a cáfolata.) Az interneten nagyon fontos, hogy legyen bizalom feléd. Legyél ebben különb a többi hasonló honlapnál.

Tetszett az a grafika, amelyiken a Drcopy felirat volt a shift billentyűn.

Én inkább ezt nézném az első oldalon nem pedig az üdvözöllek stb szöveget... Részletes indoklást itt olvashatsz!

Állítólag (reklámpszichológia szerint) a szakértői oldalaknál a szöveget fehér alapon fekete, vagy egészen sötét betűvel kell írni. Szakértelmet, hozzáértést és bizalmat közvetít!

Utazz arra a imázs-ra, amit a RICOH kialakított magáról. (takarékosság? megbízhatóság ?nagy teljesítmény ? vagy valami más? ezt neked jobban kell tudnod.)  Ez azért jó, mert a sok pénzt a brand építésbe helyetted fektet bele a RICOH... Hidd el ott profi marketing szakértők dolgoznak. Mondd te is ezt. Mutass be táblázatot, grafikont tudományos felmérést stb. Ne félj szakemberré válni, hisz az vayg! Neked csak le kell aratnod a termést, amit a RICOH drága reklámköltségeken elvetett... Nem tudom sikerült-e elég jól elmondanom?

 

www.drcopy.hu

5 komment

Címkék: marketing reklámpszichológia honlap marketing szakértő


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr36377367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid · http://www.adventures.hu 2008.03.14. 11:54:21

Egyik legjobb oldal a kategóriájában, illetve itt a Kritikán. A jó részeket nem írom le, nehogy elájulj.
Amit változtatnék:
- A fejléc képek 90% rossz minőségű, kis felbontású, gyakran életlen kép. Egy fénymásolós oldalon tűéles képeket szertenék látni, szép színekkel. Ez nem fogja elvonni a figyelemt a tartalomról, de fokozza a látogató kellemes érzését, látja, hogy profi, ehhez értő, ezzel foglalkozó cégre bukkant.
- Az email boríték a buta mailt hívja elő, szebb megoldás lenne egy üzenet küldő form! 2008 van!
- A tartalom részben befejezetlen, addig nem kellett volna felvenni a Kritikára - ez nem csak az oldal kritikája, hanem a Kritika kritikája is.

Remélem, nem voltam ocsmány szájú, és nem tiportam véleménymmel senki érzésvilágába. Ha kijavítod a hibákat, és optimalizálod a lapodat, siekres leszel (ha eddig nem voltál az...)
Asta la Vista, kellemes hétvégét.

inkvizítor 2008.03.14. 12:29:34

Dávid!
A kritika kritikájának kritikája: Szerintem, ha ötleteket adok arra, hogy milyne irányba kell menni az nem kritika...

Dr. COPY · http://www.drcopy.hu 2008.03.14. 15:58:51

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Egy új koncepció kialakításán fáradozom éppen és ehhez nagy segítség az összes kritika. Hamarosan jön a drcopy.hu második felvonás...

Dávid · http://www.adventures.hu 2008.03.14. 16:56:11

Inkvizítor félreértett valamiben...
Arra mondtam, hogy befejezetlen tartalmú oldalakat felesleges felvenni, hisz NINCS KÉSZ! Ezt valahol mintha te is írtad volna...
Ezen az oldalon volt...
www.drcopy.hu/content/9/
Szal erre mondtam, hogy a Kritika kritikája...

hag · http://kocsmy.deviantart.com 2008.03.14. 23:47:35

na! valid xhtml + css! ezigen, nalam szamit! ;) viszont az is hogy tablakkal csinaltad, ez mar feketepont:)

grafikailag lenne rajta mit csiszolni de a koncepcio nemrossz. meggondolnek egy szinvaltoztatast is: barminemu ceghez ami kapcsolatban van az iroda szoval, egy letisztult feher alapu honlap illene.
süti beállítások módosítása