Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.05.22. 09:30 Popup Akadémikus

honlapkritika: jg-garden.extra.hu

Rutinhibák:
Úgy gondolod, hogy nem lehet jobb címsort írni? Tévedsz! Itt elmondom én hogyan csinálom...KAttints ide! (Ne ijedj meg! Tudom, hogy teljesen másról szól a megmutatott honlap. De hiszek benne, hogy minden területre át lehet konvertálni egy jó címsort. Ha nem megy privátban segítenék...

Egy kis tipográfia:
Ha ide kattintasz, akkor megtudhatod, hogy mikor kell és mikor tilos középre igazítani a szöveget. De így még pluszban annyit hozzátennék, hogy nagyon jól mutatna ezen az oldalon, ha a bekezdések eggyel nagyobb betűvel, Iniciáléval kezdődnének.

Hogyan tartsd magadnál a vevőket?
El sem hinnéd, hogy milyen könnyű jó hírleveleket írni... Kattints ide! és megmutatom hogyan...

Nem hiszel a honlapodban?
Jobb lenne egy "beszélő" domain név és ha nem ingyenes lenne a tárhelyed... Kattints ide és azt is elmondom hogyan...  beszélő domain névnek én azt gondolom, amelyik többet mond és jobban megjegyezhető. Az ingyenes tárhelyszolgáltató (extra) azt a benyomást kelti, hogy nincsen évi 5,500 Ft-od. Elmennél te egy olyan fogorvoshoz, amelyiknek nincs a rendelőjén ajtó? Mert ugye az nem nagy költség, de ha ennyire sem telik neki, akkor biztosan valamit rosszul csinál... Hidd el, többet hoz, mint amit gondolsz.

Holnapután jön a konkurenciád a kritikára! Tanuljatok egymástól!
www.jg-garden.extra.hu

6 komment

Címkék: seo dizájn design grafika szöveg honlap webdesign grafikus webdizájn direkt marketing reklámszöveg honlap minősítés webgrafika


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr72456225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szpetya 2008.05.22. 12:03:15

Két dolgot említenék meg, egyik az a design. Szerintem nem annyira fogja meg ez a design az embereket. A kertépítészet az egy kreatív munka és szerintem ez a design nem illik hozzá. Most lehet hogy többen nem fognak itt szeretni ezért de én ajánlanám neked a www.templatemonster.com/
-ot. Méghozzá azért mert itt 60-70 dollárért ami átszámítva tízen pár ezer forint. Itt vannak egész jól megrajzolt designok és elég sok a választék.

Másik az iframe!NEM NEM NEM és NEM használunk, ilyet FELEJTSD EL SZAR! Egy példa, amiért NE használjunk iframe-t
www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=hu&answer=81766
Tedd bele az egészet egy div-be és adj neki egy scroll-t! Itt egy példa
www.domedia.org/oveklykken/css-div-scroll.php

Üdv
P

ercsi · http://grafirka.blog.hu 2008.05.22. 12:37:09

Szerintem nem rossz a design, kicsit használhatnátok vidámabb színeket, de nem rikítót, maradjon ilyen harmonikus. :) A kezdőoldalon a két kis rajz (a kertészes meg a takarító nénis) használhatnátok 1-1 jó fotót, mert ez nem kelti fel az érdeklődést. Szerintem jó ötlet a bal oldalon az a fa, csak nem a lombjába kellene írni a szöveget. És még annyit hogy jobb ha balra zárjátok a szöveget vagy sorkizártra.

Árgyelán Zoltán · http://www.weblapstilus.hu 2008.05.22. 16:34:55

Egyértelműen látszódik, hogy most készül a weblapotok. Nagyok okos húzás volt, hogy már most kitettétek köz pédává.

Ezekből a kommentekből sokat lehet tanulni és javítani.

Lesz ez még jobb is.
Fizetős tárhelyre, de gyorsan!

Nézelődő · http://amorfart.com 2008.05.22. 17:32:28

Remélem ezért a designért nem adtatok pénzt.Egy vállalkozás szánjon rá pár tíz ezer forintot legalább egy normális sablonra. Bár mindezt ingyenes tárhelyen nem nagyon érdemes. Sűrgösen költözni kéne vallami fizetős szerverre egy normális domainnévvel. Elég ciki vállalkozásnak az extrás tár. Ennyire nincs píííz? Akkor hogyan lesz nekem szép kertem?

Azt meg szerintem ne írjátok ki a lapra, hogy mi az ajánlott böngésző, hanem csináljátok meg úgy az oldalt , hogy pöpecül működjön a legismertebbeken. Senki sem fog miattatok böngészőt váltani, főleg, mert sokan nem is tudnának. Szóval a kódot érdemes megírni jól.

A középre zárt szövegről meg szerintem érdemes leszokni. Iszonyat bután néz ki.

A napórák nagyon tetszettek, lehet, hogy befektetek egybe.(bár a legelső kép elég árnyékosra sikerült :)

Sok sikert az oldalhoz.

OnlineNinja · http://www.online-milliomos.hu/ 2008.05.22. 23:56:51

A design jó, de a szöveg tördelése nem. + pici marketing szöveg kéne...nagyon.

Mire gondolok?

"miben különbözünk attól a több tucat másik cégtől, akik hasonló tevékenységet végeznek?"

Mi értelme leírni ezt a mondatot, ha senki nem fogja elolvasni?

Gabi · http://www.hiteltanacsadas.shp.hu 2008.05.23. 00:13:57

Üdv:

Nagyon sokféle szolgálltatásotok van, én ezt összerendezgetném és csomagban árulnám.

Külön-külön cégeknek,magánszemélyeknek stb.

A hitelügyintézésnél ( félreérthető ) mert nem Ti dolgoztátok ki a hitellehetőséget, csak lehetőséget kínáltok, hogy a kedves üf. egy( ? ) bank személyi kölcsönéhez jusson. És ha az üf. pl. nem hitelképes annál a banknál? Akkor oldja meg maga vagy nem lesz üzlet?
Ebben tudok nektek segíteni mert közel 12 bank személyi kölcsönét ismerem.
Bocsi ha egy kicsit hazabeszéltem, de ha egy ilyen lehetőséget kínálsz, keress olyan kapcsolatot, ahol majdnem az összes bank hiteléből tudsz válogatni.
süti beállítások módosítása