Hirdetés

Céges laptop finanszírozás felesleges papírmunka nélkül: kattins ide!

---- --- mk ---

Friss topikok

2008.06.03. 09:30 Popup Akadémikus

honlapkritika: lantosgomba.hu

Az oldal meglevő ügyfélkör tájékoztatására tökéletes. Minden azonnal könnyen megtalálható. De vajon elegendő-e a meglevő ügyfeleknek csinálni egy honlapot?

Fejlesztési javaslataim lennének:
  1. Az "Üdvözlöm a Lantosgomba honlapján" szövegben javítani kellene! A cégnév önmagában nem reklámerő... Olvass többet erről ide kattintva! A másik ok pedig az, hogy egy "Üdvözlöm" szöveggel nem lehet ma már megfogni egy látogatót. A másik ok, hogy ebben az igen fontos mondatban a google nem talál semmi releváns szót. Pozíciókat lehet veszíteni vele...
  2. Hasonló hibának tartom, hogy a title tag és a descriptoin tag sem  releváns kifejezéseket tartalmaz. Mi tudjuk, hogy az oldalad a gombákról szól, de a google nem annyira. Igaz, hogy a keywords, és a Title 100 %-os, a description pedig 93 %-os relevanciát mutat az oldaladra de milyen szavakra? Itt mutatok egy eszközt, amivel leellenőrizheted. Kattints ide! "Friss gomba rendelés kiszállítással Győr 150 km-es körzetében." hosszú mondat egyetlen releváns szóval. "Lantosgomba-Friss gomba rendelés-kiszállítás Győr 150 km-es körzetében." Szintén hosszú mondat egyetlen releváns szóval.
  3. Hiányolom, hogy nem akarod megfogni a látogatók figyelmét. Azt mondod, hogy vagy egyből beleszeret az oldaladba és örökre emlékezni fog rá, vagy menjen nyugodtan keresni más oldalt. Téged az sem zavar. Van egy javaslatom:Tegyél fel hírlevelet az oldaladra! És ha nehéz lenne híreket kitalálnod: Erre is van ötletem. Kattints ide!

www.lantosgomba.hu

Szólj hozzá!

Címkék: marketing dizájn design reklámpszichológia grafika online marketing honlap webdesign grafikus webdizájn reklámszöveg honlap minősítés webgrafika honlapoptimalizálás


A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr24469559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása